Izvor: KURIR/PINK.RS
12.06.2023 u 10:10
0

PRIVATNA PREPISKA ZERE I BRESKVICE! Nakon ratovanja dve pevačice i prepucavanja po mrežama, izašla ISTINA na videlo!

Odnos mladih pevačica Anđele Ignjatović Breskvice i Zere uvek je tema komentarisanja, a izgleda da su posle brojnih navoda da su u žestokom ratu odlučile da okončaju sukob i privatnom prepiskom svima pokažu da su zakopale ratne sekire.

– Što bi karamela rekao: „Nemojte da se svađate“ – napisala je Breskvica na slici privatne prepiske koju je objavila i označila Zeru.

Anđela Ignjatović Breskvica
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Jednostavno nema potrebe za svađanjem i prepucavanjem, pogotovo ne javno. Svojom greškom smatram što je uopšte bilo ko saznao za taj „beef“. Ali dobro, šta je bilo- bilo je izgladile smo odnos. Sve je okej i to je najvažnije – napisala je pevačica.

Anđela Ignjatović Breskvica
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Dovoljno smo odrasle da shvatimo da su takve stvari jako glupe i ružne. Smatram da smo obe podjednako krive, jer za svađu treba dvoje. Tako da o ovome više nema potrebe da se priča – napisala je Breskvica kad su joj fanovi tražili da objasni šta se dešava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter