Izvor: Kurir.rs
10.03.2024 u 22:23
0

NISMO NI U KAKVIM ODNOSIMA, A OVO IMAM DA MU KAŽEM IVANA SELAKOV o odnosu sa LUKASOM – otkrila ono o čemu mediji bruje

Ivana Selakov je postepeno gradila svoju karijeru, prvo kao prateći vokal, a zatim kao solo izvođačica. Međutim, sa dolaskom ćerkice Krune, morala je pronaći balans između privatnog i poslovnog života. U ovome joj značajno pomaže njen suprug, što olakšava situaciju.

Međutim, pevački posao zahteva putovanja i razdvajanje od naslednice, što joj najteže pada. Kruna, sada petogodišnjakinja, zahteva svoje vreme.

  • Biti odgovoran roditelj zahteva stalnu pažnju, praćenje deteta i brigu o njemu. To je za mene prioritetno – kaže Ivana za „Super TV“, dodajući da ponekad nije stroga majka jer je Kruna uspeva šarmirati.

Iako je Kruna još mlada, Ivana tajno želi da nasledi njen talenat za muziku. Ipak, mnogi pevači nisu za to da im deca krenu njihovim putem.

  • Videćemo da li će biti moja naslednica u muzici. Još je rano za donošenje zaključaka jer ima samo pet godina, ali pokazuje interesovanje i osećaj. Ako ima talenat i želju kao što sam ja imala, svakako ću je podržati – kaže Ivana, dodajući da bi to bio izazov i za nju i za Krunu.

Kada se sreće sa koleginicama, Ivana kaže da se češće razgovara o majčinstvu nego o karijeri. Privatni život je tema koja je bliža njihovim srcima.

  • Kada smo se srele sa Anom Sević, pričale smo više o majčinstvu nego o poslu. To je glavna tema među nama mamama – kaže Ivana.

Ivana i njen suprug, Peđa, poznati su kao par koji voli da putuje i istražuje različite zemlje. Poslednjih godina, imajući Krunu uz sebe, ova avantura postaje još slađa.

    • Odmor nikad nije dovoljan. Prošla godina je bila izazovna, ali vratili smo se obnovljeni. Sada se posvećujemo promociji nove pesme „Kamata“, koju smo snimili sa Amarom Giletom – kaže Ivana, ističući zadovoljstvo prijemom publike za ovu pesmu.

POZNATI GLUMAC SJAJAN DOMAĆIN: Ana Ivanović zagrljena sa njegovom suprugom, on sa Švajnijem

Kada je reč o muzičkim takmičenjima, poput „Pesme za Evroviziju“, Ivana podržava mlade talente poput Anđele Ignjatović Breskvice, ali sama ne vidi sebe u ulozi takmičara.

  • Ne bih se prijavila za „Pesmu Evrovizije“, jer sam više za tradicionalan način pevanja lepih pesama. Mislim da su takmičenja kao što je to zahtevnija, a ja više volim klasičan pristup muzici – kaže Ivana.

Na pitanje o prekidu saradnje sa Acom Lukasom zbog njihove pesme „Svatovi“, Ivana priznaje da joj je žao zbog tog razlaza, jer su imali dugogodišnju uspešnu saradnju.

  • Iako smo imali odličnu saradnju, nažalost, trenutno nismo u kontaktu. To mi je žao, jer smo radili zajedno duže vreme. Ipak, to nije bilo do mene – iskrena je bila Ivana.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter