Izvor: Kurir
26.04.2024 u 20:52
1

SAŠA MATIĆ REŠIO DA PRIZNA ISTINU, PA POMENUO ĆERKE: Koliko sam se bavio njima, mogle su i u domu da završe…

Saša Matić progovorio je o roditeljstvu i ćerkama, Aleksandri i Tari, koje je dobio u braku sa suprugom Anđelijom.

Kako je istakao pevač, on nije stigao dovoljno da im se posveti, pa tokom zajedničkih trenutaka nije želeo da bude strog.

– Ma kakvi, ja nemam ni vremena da budem strog. Ja malo pričam o svojoj deci. Ja sam liberalan, supruga je malo stroža. Ona je odmah u startu postavila stvari na svoje mesto. Jednom sam i izjavio, „koliko sam se bavio njima, mogle su i u domu da završe“ – iskreno je rekao Saša.

Potom se osvrnuo i na njihov dar za muziku, ali smatra da nisu preterano talentovane.

– Slabo, mlađa ćerka „pevuši“ i nije to loše, ali s obzirom da sam ja perfekcionista, moram da kažem da može bolje! – rekao je kroz osmeh Saša.

On je potom otkrio tajnu njihovog dugovečnog i stabilnog braka, te objasnio da je jedna od najbitnijih stvari razumevanje, pa među njima odavno nema „dečijih problema“.

– Već 25 godina smo zajedno, u braku 21 godinu. Najbitnije je da druga polovina može da te prati i u nekim momentima i da te trpi – kaže Saša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SAŠA MATIĆ REŠIO DA PRIZNA ISTINU, PA POMENUO ĆERKE: Koliko sam se bavio njima, mogle su i u domu da završe…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter