Izvor:
14.03.2024 u 17:14
0

VMA POKREĆE HITNU ISTRAGU NAKON OPTUŽBI LANETOVE ĆERKE:Izdato zvanično saopštenje posle oglašavanja Milice Gutović!

Saopštenje prenosimo u celosti!

Bura nakon što je ćerka Laneta Gutović obelodanila niz optužbi na račun medicinske sestre, za koju tvrdi da je uvela dvojicu nepoznatih muškarac, i da je tom prilikom usmeno izmenjen testament, u kom su ona i njena sestra ostale bez ičega, ne jenjava.

Sve se dešavalo na VMA, a sada su se i oni oglasili zvaničnim saopštenjem.-

SVI SU ZANEMELI OD TUGE: Nikola Rokvić se emotivno oprostio od bliske prijateljice

Povodom optužbi iznetih u medijima u vezi sa postupanjem na Vojnomedicinskoj akademiji, u periodu neposredno pre smrti glumca Milana Gutovića, obaveštavamo javnost da je Uprava za vojno zdravstvo pokrenula kontrolu stručnog rada lica na VMA koja su učestvovala u njegovom lečenju. Ukoliko se utvrde propusti u radu, protiv odgovornih biće preduzete mere u skladu sa propisima i zakonom – stoji u saopštenju pomenute ustanove.

Podsetimo, Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića oglasila se na društvenim mrežama i putem videa obelodanila da su ona i njena sestra ostale bez očevog nasledstva.

Kako je istakla, medicinska sestra, zaposlena na VMA gde je Gutović proveo poslednje dane života, uvela je, navodno, dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom. Oni su, kako dalje potresno objašnjava, bili svedoci spornog zaveštanja koje izuzima nju i sestru, a koje njen otac, kako dalje tvrdi, nije potpisao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter