Izvor: CITY
14.03.2024 u 18:45
0

TO JE TAJ ČAK NORIS: „Možda imam 84, ali osećam se kao da mi je 48“, Čak Noris na novom snimku izgleda drugačije nego što ga pamtimo

Evo kako danas izgleda Čak Noris, ima 84 godine, a mnogi ga na prvi pogled ne bi prepoznali.

Čak Noris u mladim danima nije nameravao ni planirao da postane glumac, a kamoli legenda, ali njegova ljubav prema borilačkim veštinama odvela ga je na potpuno neočekivani, onaj zvezdani put.

VMA POKREĆE HITNU ISTRAGU NAKON OPTUŽBI LANETOVE ĆERKE:Izdato zvanično saopštenje posle oglašavanja Milice Gutović!

Mnogi ga pamte kao muškarca s bradom i dužom bakarnom kosom, ali Čak već dugo ne izgleda tako. Godine su učinile svoje te je potpuno osedeo, a povodom svog 84. rođendana podelio je novi snimak na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris)

“Možda imam 84, ali osećam se kao da mi je 48!“ rekao je optimistično na videu

Međutim, iako je u devetoj deceniji života, Čak je i dalje vrlo aktivan pa tako i na rođendanskom snimku vežba boks.

Za njegovo ime čuli su mnogi na svetu, a slava mu se dogodila sasvim slučajno. Tokom 1950-ih i 1960-ih služio je vojni rok, a dok je bio stacioniran u Južnoj Koreji, počeo je da proučava borilačke veštine, što ga je svojevremeno odvelo u glumačke vode.

Nakon odsluženja vojnog roka, postao je karate prvak i otvorio je niz karate studija u kojima je trenirao brojne slavne osobe, a nakon što se sprijateljio s Brusom Lijem, usledila je njegova prva uloga u filmu „Enter the Dragon“. To mu je otvorilo vrata Holivuda i tokom 70-ih i 80-ih postao je jedna od najvećih akcijskih zvezda na velikom platnu, ali uloga koju mu je obeležila život usledila je dvadesetak godina kasnije, u seriji „Voker, teksaški rendžer“, koja se emitovala osam godina i koja ga je pretvorila u kultnu pojavu,

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris)

Danas se Čak retko pojavljuje u javnosti, a zadnju ulogu ostvario je u filmu „The Expendables 2“ iz 2021. godine.

Jedno vreme su internetom kružile glasine i da je mrtav, koje su dosegle vrhunac za vreme pandemije COVID-19, kada je društvenim mrežama počela da se širi vest da je preminuo od komplikacija povezanih s virusom, ali ispostavilo se da se radilo o dezinformacijama.

Inače, Čak je u srećnom braku s Džinom Okeli, a venčali  su se 1988. godine. S njom je dobio troje dece Dakotu, Dinu i Danili, a s bivšom suprugom Dajen Holečeck ima dva sina, Majka i Erika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter