Izvor: Kurir
17.03.2024 u 14:19
0

LJUDI GLEDAJU U MILOŠA BOJANIĆA I TRLJAJU OČI! Šok transformacija: Komentari na račun njegovog NOVOG IZGLEDA ne prestaju

Pevač Miloš Bojanić, poznat po svojim hitovima i burnom ljubavnom životu, često je bio tema raznih kontroverzi i tračeva, ali retko kada se u javnosti pričalo o njegovom izgledu, s obzirom da od početka svoje karijere nije menjao imidž.

Međutim, sada je svoje fanove zatekao. Naime, pojavio se u jednoj emisiji, a promena je bila i više nego očigledna.

On nikada nije krio da farba kosu, a sada je rešio da je skroz skrati, pa je na prvi pogled delovao dosta drugačije.

Šta je razlog ovako drastične promene izgleda za sada nije poznato, a malo bi ko i mogao da pretpostavi da će se odlučiti na ovaj potez.

Nakon njegovog gostovanja usledili su i brojni komentari. Naravno kao i uvek, mišljenja su podeljena, dok jedni smatraju da nije trebao ovo da uradi i da izgleda starije, drugi ističu da mu odlično pristaje nova frizura.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter