Izvor: Kurir
23.03.2024 u 08:11
0

NIKOLA ROKVIĆ ŠOK PROMENOM IZNENADIO SVE! Nakon što je liniju doveo do savršenstva odlučio se na još jednu transformaciju (FOTO)

Nikola Rokvić iznenadio je danas sve svoje fanove na Instagramu kada je objavio jednu fotografiju na kojoj preferira jedinstven imidž.

Naime, Nikola je objavio selfi na kom ističe samo njegove brkove bez brade uz blagi osmeh i jednu poruku.

Nikola Rokvić
FOTO: PRINTSCREEN

-Danas se odazivam na „Brko“ – napisao je pevač.

Podsetimo, Rokvić se nedavno pohvalio na svom Instagram storiju da je za nešto više od 6 sati ispešačio punih 36 kilometara, a tom prilikom potrošio je 2.700 kalorija, što je količina energije koju bi prosečan muškarac hranom uneo tokom jednog dana. Već duže vreme radi na poboljšanju svog fizičkog izgleda, a rezultati su više nego očigledni.

On je još pre više od godinu dana korigovao ishranu i vredno trenira, a sve po preporuci poznatog Milana Strongmena. Kako je napravio tranformaciju, on se oglasio na mrežama i pohvalio se svojim pratiocima.

-Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada sa Milanom i zdravog načina života, neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu… Uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo– sa osmehom je poručio Nikola prošle godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter