Izvor: BSCHAPPY
23.03.2024 u 00:20
0

MILOŠ BIKOVIĆ POZVAO NA POMOĆ STRADALIMA U MOSKVI: Sada je vreme posta i ramazana, hajde da se zajedno pomolimo i pomozimo

Ruski i srpski glumac Miloš Biković, u vezi sa terorističkim napadom na Crocus Citi Hall u Krasnogorsku, pozvao je na pomoć žrtvama i poverenje samo pouzdanim izvorima.

„Sada je vreme posta i ramazana, hajde da se zajedno pomolimo i pomozimo. Ako znate da je nekom od stradalih potrebna finansijska ili bilo kakva pomoć, napišite u komentarima. Mislim da nas ovde ima dovoljno koji želimo da pomognemo da pokažemo solidarnost. I barem nekako ublažiti patnju žrtava. Molim one koji žele da pomognu da ne odgovaraju na komentare, već samo na proverene informacije, koje ćemo objaviti nakon provere“, napisao je on na svom Telegram kanalu.

Ruski FSB saopštio je u petak uveče da je do pucnjave i vatre došlo pre koncerta u Krokus siti holu u moskovskoj oblasti Krasnogorsk, na severozapadnoj granici Moskve. Prema podacima FSB-a, ranije je poginulo 40 ljudi, a više od 100 je povređeno. Ruski istražni komitet pokrenuo je krivični postupak povodom terorističkog napada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter