Izvor: Kurir
27.04.2024 u 15:22
0

NIKOLU ROKVIĆA ŠESTOG DANA PUTA ZA GRČKU PRESRELI ONI: Pevač presrećan kad ih je ugledao, odmah objavio fotografije! Pogledajte

Nikola Rokvić pre šest dana je krenuo pešaka na put dug 1.060 km, do manastira Nektarija Eginskog, u Grčkoj, a na tom putu će prikupljati sredstva za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečje onkologije.

Nema sumnje da je porodica najveća podrška Nikoli u njegovoj misiji, a Rokvićeva supruga se tim povodom otkrila detalje ovog humanog cilja:

– On je stvarno onako optimističan u početku. Za sada je prešao nekih 90 km, obzirom da preko dana prelazi, dnevno pređe oko 30, tako da možete i da pratite, stvarno na Instagram profilu on obaveštava svakodnevno. I za sada se stvarno sjajno oseća, jako je uzbuđen, zahvalan je svim ljudima koji su učestvovali, kompanijama, svima koji su uključeni u fondaciju i u njegovu misiju. Mislim, on se dugo sprema na ovaj podvig, tako da on je sada zaista fizički i psihički spreman i njega su pripremali ljudi koji se bave ekstremnim maratonima, tako da on već zna šta može i da ga čeka na ovom njegovom putu, ali nekako verujem da će biti teško sigurno u određenim momentima, ali verujem da i kada fizički nekako telo možda oslabi, umom neće, a to je ono što je najvažnije – rekla je Bojana Rokvić tada.

– Ovo je nezapamćen podvig, ali nismo očekivali ovakav odziv. I ja sa decom krećem na put u subotu, pridružićemo mu se usput. Za vreme Uskrsa on će biti u Makedoniji, pa ćemo se tamo naći. Bićemo i dva dana zajedno, to je ono što je najvažnije i deci i njemu – kaže Bojana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter