Izvor: Kurir
09.05.2024 u 13:41
0

„KAKO DELUJU DEMONI, O POSTU I DŽIGERICI“: Arkanova ćerka daje savete o crkvenim temama: Prevarila sam muža, da li da mu kažem…

Anđela Ražnatović, ćerka pokojnog Željka Ražnatovića Arkana i glumice Ljiljane Mijatović otvorila je Jutjub kanal, na kome objavljuje savete o veri i razne pouke i priče o duhovnim temama.

Njen kanal obiluje zanimljivim pričama o crkvenom životu, a neke od video-snimaka koji se tamo mogu naći su i: „Veliki post i džigerica“, „Đavoimanost i pokajanje“, „Kako deluju demoni“, „Kojim poslom treba da se bavimo?“, a od nekim od njih ona sa sveštenikom razgovara i na pitanja koja muče pravoslavne vernike, kao što je na primer: „Prevarila sam muža, da li da mu kažem, oče?“. Tu je i mnogo molitvi, beseda patrijarha i duhovnika…

Za neupućene, Anđela je rođena 1980. godine, a završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama.

Anđela je svojevremeno napravila pometnju u domaćim medijima, kada se pojavila na rođendanu Anastasije Ražnatović. Prisustvovala je i venčanju polubrata Veljka Ražnatovića sa Bogdanom Rodić i tom prilikom im poklonila ikonu Belog anđela.

Pre skoro dve decenije Anđela se našla u srpskoj štampi jer je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

 Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio – izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

 Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna – rekao je Kristijan, koji je Anđelu opisivao kao „emotivnu, patrijarhalnu devojku“.

Mediji su 2001. pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter