Izvor: Telegraf.rs
07.04.2024 u 22:49
0

MOJOJ ĆERKI JE JAKO NEPRIJATNO: Pevačica otkrila nove porodične detalje

Velika balkanska zvezda Dragana Mirković razvodi se od biznismena Tonija Bijelića, posle 24 godine braka.

Njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u dvorcu u Austriji, a pisali smo i o tome da je Marko doneo odluku da otprati svog oca sa društvene mreže Instagram.

Dragana ne krije da joj deca različito reaguju na pažnju koju od javnosti dobijaju već godinama.

– Ide Marko tako povremeno na koncerte sa mnom, samo inkognito… (smeh) Ne voli da bude nešto viđen. Devojke ga primete, hteo ne hteo – rekla je Dragana jednom prilikom i otkrila kako ćerka reaguje na popularnost.

– Mojoj ćerki je neprijatno, ona je, ipak, žensko… Neprijatno joj je da se pojavljuje po medijima, da je ima po novinama. Rekla mi je: „Mama, meni je ovo previše“. Ja sam rekla: „Ja apsolutno ne utičem na tebe, ako bi da se skloniš sa mreža“, to je sve. Meni je samo bitno da su mi deca srećna! Što se tiče njihovih partnera, koga kog oni da odaberu ja ću biti najbolja tašta i svekrva! – istakla je Dragana ranije za medije.

Malo pre nego što je pevačica dala saopštenje o razvodu, sa decom je posetila sveto mesto.

Tada je osvanula njihova zajednička fotografija na Draganinom profilu, što veoma retko imamo priliku da vidimo.

Oni su posetili manastir Ostrog, jednu od najvećih pravoslavnih svetinja u Evropi.

-Moj svet, moje svetinje – napisala je Dragana Mirković u opisu fotografije sa decom.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter