Izvor: BSC Happy-Informer
07.04.2024 u 21:33
0

LEPA BRENA POSLE 44 GODINE KARIJERE SAOPŠTILA OVO: Pevačica nikad emotivnija, poslala jasnu poruku

Brena je na Instagram profilu podelila svoju fotografiju uz emotivan opis.

Lepa Brena važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. 

Pored uspešne muzičke karijere, Brena se oprobala i kao glumica, a filmovi u kojima se ona pojavljivala beležili su rekordnu gledanost.

U karijeri dugoj 44 godine, pevačica je snimiila na desetine vanvremenskih hitova, koje rado slušaju i mlađe generacije.

Brena je sada na svom Instagram profilu objavila jednu sliku sa početka karijere uz emotivan opis. Ona je napisala da je ponosna na sebe što je pored skoro pet decenije duge karijere, uspela nemoguće, a to je da ostane svoja.

– Tokom svih godina karijere, uspona i padova, trijumfa i suza, radosti i tuge… Svega što mi se dešavalo kao ženi, majci i umetniku u koga su reflektori upereni dvadeset i četiri sata na dan, smatram da sam uspela gotovo nemoguće – da ostanem svoja, prirodna, normalna, nasmejana, žena od krvi i mesa, u duši ista kao ona devojčica koja je pre četrdeset i četiri godine iz malog brčanskog dvorišta zakoračila u veliki svet! – napisala je Brena u opisu objave.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter