Izvor: blic
19.04.2024 u 22:36
0

KAJINA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA IZRASLA U PRAVU LEPOTICU Pevačica ju je rodila sa 19 godina, a sada izgledaju kao da su SESTRE

Poznato je da pevačica Katarina Kaja Ostojić iz prvog braka ima ćerku koju je rodila kada je imala samo 19 godina, a ono što je manje poznata činjenica je to da je Nikolina danas izrasla u pravu devojku.

Naime, Kaja ponekad objavi fotografiju sa ćerkom, a mnogi pomisle da su drugarice ili sestre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

S obzirom na to da Kaja izgleda veoma mladoliko, neki od komenatara često su – ko je tu majka a ko ćerka?

„Zenica oka mog. Ponosna sam na sve što si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima što je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama“ – napisala je tada Kaja u opisu fotografija.

– Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi -ispričala je jednom prilikom pevačica za “ koja je ponosna na ćerku Nikolinu za koju ističe da je njen najveći uspeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter