Izvor: Kurir
17.03.2024 u 12:59
0

OD BLATA DO ZLATA! „MOJ STAN SU ZVALI GOLUBARNIK…“ GOCA TRŽAN danas živi u luskuzu, a evo u kakvim USLOVIMA JE ODRASLA FOTO

Pevačica Goca Tržan živi već godinama u mirnom delu Mirijeva sa svojom naslednicom Lenom i izabranikom Rašom Novakovićem, u prostranom i lepo uređenom dupleksu, ali nije oduvek bilo tako.

Njen nekadašnji stan je pun lepih porodičnih uspomena, a pevačica često s pratiocima na društvenim mrežama podeli fotografije na kojima je u naručju majke Rose ili oca Antona.

– Kad pronađem ovakve slike iz detinjstva, pomislim na to koliko smo nesvesni žrtve i bezuslovne ljubavi svojih roditelja, koliko ih puta ujedemo za srce iz tinejdžerske obesti, kako smo srećni što ih imamo u životu da nam pomognu u odgajanju naše dece – napisala je popularna pevačica uz crno-belu fotografiju na kojoj je sa mamom.

– Kad bih mogla da se vratim unazad. Ali ne mogu i zato se trudim da budem zahvalna na tome što i dalje imam žive i zdrave roditelje, što Lena ima baku i deku koji su tu za nju, što mogu da ih zagrlim i pokažem da ih volim i da sam zahvalna za vaspitanje i zdravo detinjstvo koje su mi pružili.

– Ne gubite vreme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite dok su živi, jer kad odu – zažalićete ‒ poručuje Goca, koja se ne ustručava da roditeljima i javno uputi reči ljubavi.

Stan Goce Tržan pun uspomena

„Nekada davno, moj tata Toni, šmekerčina, i ja. Volim te, tata“, napisala je u Instagram objavi.

Uvek krajnje iskrena, Goca Tržan nije krila da je odrasla u skromnim uslovima, ali sigurna je da su ljubav i nežnost koje je ponela iz roditeljskog doma nešto najvrednije čime može da se pohvali.

– Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živeli su u jednoj sobici kod tetka Ljube. Onda je moj tata dobio stan od vojske, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase.

– Zvali smo ga golubarnik. U tom stanu sam sa svojom porodicom živela do 18. godine ‒ ispričala je svojevremeno ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter