Izvor: VOLSTRIT/SKYNEWS
27.04.2024 u 12:39
0

AMERIČKI OBAVEŠTAJCI POTVRDILI „Putin NIJE imao bilo kakve veze sa smrću Navaljnog“

Američke obaveštajne agencije saopštile su da nisu pronašle dokaze o umešanosti ruskog rukovodstva u smrt ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, saopštio je Volstrit džurnal.

Jedan od najžešćih Putinovih kritičara, umro je u arktičkom zarobljeničkom logoru u februaru u 47. godini. Njegovi saveznici, uključujući njegovu suprugu Juliju, za njegovu smrt su optužili ruskog lidera Vladimira Putina, što je optužba koju je Kremlj oštro odbacio.

Kako prenosi Skaj njuz, nakon nedavne procene zasnovane na nizu informacija, uključujući neke poverljive obaveštajne podatke i analizu javnih činjenica, američke obaveštajne agencije ne veruju da je Putin imao bilo kakve veze sa smrću Navaljnog.

ORBAN NAJAVIO OKONČANJE ZAPADNE CIVILIZACIJE: Bolne vesti za gospodu iz Brisela

Procena je takođe uzela u obzir vreme smrti i to da se desila neposredno pred predsedničke izbore u martu.

List je citirao izvore koji su rekli da je nalaz „široko prihvaćen u obaveštajnoj zajednici i podeljen od strane nekoliko agencija, uključujući Centralnu obaveštajnu agenciju, Kancelariju direktora nacionalne obaveštajne službe i Stejt department“.

Odgovarajući na izveštaj, Leonid Volkov, viši pomoćnik Navaljnog, nazvao je nalaze naivnim i smešnim, preneo je Volstrit džurnal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter