Izvor: happybsc
27.04.2024 u 13:48
1

ZA PREKID PREGOVORA DIREKTNO KRIV LONDON: Trenutno ne postoje uslovi za razgovore Rusije i Ukrajine

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov ocenio je danas da trenutno ne postoje uslovi za pregovore Rusije i Ukrajine zbog čega se, kako je dodao, nastavlja ruska specijalna vojna operacija.

„Stav predsednika (Rusije Vladimira Putina) je dobro poznat… poslednji put je o tome govorio tokom razgovora sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom. Ruski stav je da za sada, nema uslova za pregovore, jer je svima dobro poznat stav Ukrajine o neprihvatanju bilo kakvih pregovora“, rekao je Peskov novinarima, prenela je agencija RIA Novosti.

Komentarišući razloge odbijanja Kijeva da nastavi pregovore u Istanbulu 2022. godine, Peskov je rekao da je to posledica direktnog pritiska Londona.

„Ovo je bio direktan pritisak iz Londona, a sve ostalo je spekulacija “, rekao je Peskov.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potpisao je 2022. godine ukaz kojim se formalno objavljuje da su nemogući bilo kakvi pregovori Ukrajine sa Putinom, dok je ostavljena mogućnost za razgovore sa nekim sledećim predsednikom Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZA PREKID PREGOVORA DIREKTNO KRIV LONDON: Trenutno ne postoje uslovi za razgovore Rusije i Ukrajine”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter