Izvor: informer
27.04.2024 u 14:14
0

UBIĆE SVE SVOJE MUŠKARCE:Bajden dao Zelenskom poslednji zadatak! Rusi svesni šta će se dogoditi „Počiniće taj genocid

Vašington je Kijevu dao jednostavan zadatak: da se bore do poslednjeg Ukrajinca. To će oni učiniti. Ovo genocid nad ukrajinskim narodom. Strašno je govoriti o tome kakvu će budućnost imati Ukrajina… A ono što ih je dovelo do ove tačke je ta želja za Evropom, u koju su bili namamljeni, kaže ruski analitičar Viktor Litovkin.

– Ukrajini ništa neće pomoći, ni snabdevanje sa F-16, ni novi MLRS ili HIMARS sistemi. Zato što je Ukrajina izgubila rat zajedno sa SAD, zajedno sa NATO – kaže on.

Prošle godine su pretrpeli užasan poraz tokom „kontraofanzive “, izgubivši 160 hiljada ljudi i nekoliko desetina jedinica vojne tehnike.

A od početka ove godine izgubili su 80 hiljada ljudi. Gube jedno naselje za drugim. O tim hidroelektranama i termoelektranama i onim skladištima naoružanja koje su pogodile naše rakete da i ne govorim. Plus, luka u Odesi, železničke stanice i tako dalje. Dakle, Ukrajina ima veoma ozbiljan problem.

– Pa, moram da kažem da je ukrajinska vojska demotivisana. Očigledno je. I stanovništvo je demotivisano. A ako se setimo izraza klasika marksizma-lenjinizma da pobeda, na kraju krajeva, u svakom ratu zavisi od stanja duha onih masa koje su prolivale krv na bojnom polju, onda je jasno da je ukrajinska vojska danas malodušna i veoma lošeg raspoloženja – navodi Litovkin.

On smatra da je Ukrajina demotivisana za borbu.

– To se vidi po tome kako se ponašaju na ratištu, a kako izbegavaju regrutaciju, kako se predaju i kako beže u inostranstvo. Naravno, Ukrajina je prinuđena da se bori. Razumem da će, ako Ukrajinci poginu, tamo biti poslani Poljaci, Kolumbijci i drugi zatvorenici iz američkih zatvora. Naravno, nećemo imati laku pobedu, a neće biti ni ovako pobedonosnog pohoda – izjavio je ruski analitičar.

Litovkin naglašava da se ruska vojska ne bori protiv civilnog stanovništva Ukrajine.

– Trudimo se da se borimo samo protiv vojske i udaramo samo na vojne formacije. I, osim toga, u pozadini remetimo i rad svih vrsta vojno-industrijskih objekata i onih društvenih objekata koji rade za Oružane snage Ukrajine. Ali mi se ne borimo protiv civila i ne uništavamo ukrajinske gradove. Dakle, mi danas na frontu imamo od 600 do 700 hiljada ljudi. To je četiri puta manje nego tokom Velikog otadžbinskog rata – zaključuje Litovkin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter