Izvor: Alo
09.05.2024 u 09:30
1

ŠOKANTNE SCENE U SUDNICI: Napastvovao je devojčice?

Juče se u Višem sudu u Beogradu održalo suđenje učitelju jahanja Milošu Đukiću, optuženom za silovanje i zlostavljanje učenica.

– Tačno je da je optuženi Đukić devojkama koje su trenirale u njegovoj školi jahanja govorio „da bi dobro jahala moraš da doživiš orgazam na konju“ i „imaš dobro dupe dok jašeš “. Meni je prijateljica Marina rekla da je Miloš pokušao da poljubi jednu učenicu i da se neprimereno ponaša prema ostalima koje dolaze na časove jahanja. Htela je da me upozori, jer je moja ćerka tada radila u klubu i godinu dana spavala u istoj sobi s njim. Kada sam pitao ćerku da li je nešto bilo, ona je naravno negirala. Lagala je. Svaki roditelj može da prepozna kada njegovo dete laže – rekao je Janko M., otac Sare M., koja je optuženom dala alibi i pod zakletvom potvrdila da nije videla niti prisustvovala događajima koje su opisivale devojke koje Miloša Đukića terete za silovanje i seksualno nasilje.

Na pitanje sudije Ivane Ramić da li je kasnije razgovarao s ćerkom, svedok je rekao da je tri-četiri puta posle hapšenja Đukića pokušao da priča s njom, ali da bi se uvek posvađali.

– Primetio sam da se moja ćerka na neprirodan način brine o Miši, kada treba da popije lek, da primi insulin. Njoj tek predstoji vreme suočavanja sa samom sobom. Sve dok to bude potiskivala i negirala, neće biti srećna – rekao je svedok, koji je na pitanje Đukićevog branioca odbio da odgovori u kakvim je odnosima s ćerkom posle svega što se desilo.

ISTI MOTIV SE KRIJE IZA NESTANKA DVE ANE! Jedna stvar spaja Kneževića i Volša, David učio na Brajanovom primeru! SUROVO

Olga M. je juče izjavila da je s Mišom imala odnos trener-jahač, da su bili bliski, ali da ga je posmatrala samo kao člana porodice. Ona je porekla da je Miša neprimereno pipkao učenice, tvrdeći da dodirivanje ruku, nogu i kolena nije imalo seksualne konotacije.

Podsetimo, Miloš Đukić (68), kaskader i učitelj jahanja, optužen je za silovanje sedam polaznica svoje škole, od kojih je pet bilo maloletno. On se tereti i za silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica svoje škole jahanja u Barajevu.

Sve je razotkriveno nakon što su hrabre devojke izašle u javnost i progovorile o seksualnom nasilju koje su preživele. Devojke koje terete Đukića su do tančina opisale šta su proživele i potvrdile da nisu mogle da se koncentrišu dok ih je gledao kako jašu jer im je govorio „šta bi voleo da im radi“.

On je sva pomenuta krivična dela navodno izvršio u prostorijama konjičkog kluba od 2010. do 2021. godine, a žrtve su polaznice škole jahanja u kojoj je optuženi radio kao instruktor. Kako je ranije saopštilo tužilaštvo, sumnja se da je Đukić u decembru 2010. silovao maloletnu devojku koja je u to vreme imala 17 godina. Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje. Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu. Tokom 2013, 2014. i 2015. izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOKANTNE SCENE U SUDNICI: Napastvovao je devojčice?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter