Izvor: alo
14.03.2024 u 19:43
0

SLAVNI VATERPOLISTA KRSTIO SINA Saznajemo detalje, evo ko je sve prisustvovao, a njega je odabrao za kuma

Krštenje je organizovano u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu

Bivši vaterpolista Nikola Rađen i njegova druga supruga Milica Rađen, nekada Ristić, pre skoro godinu dana dobili su sina Alekseja.

Sada je usledilo i krštenje, a kako saznajemo, par je sve organizovao u strogoj tajnosti, bez prisustva medija, i samo uz najuži krug porodice i prijatelja.

Krštenje je organizovano u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu, a kum im je stomatolog iz Gračanice, Miroslav Ilić.

Nikoli je ovo, inače, drugi brak po redu i treće dete.

Podsetimo, vaterpolista sa pevačicom Anom Kokić ima već dve ćerkice, a pre porođaja njegove žene, progovorio je o imenu za naslednika.

– Sin će se zvati Aleksej. Razmišljali smo zajedno koje ime da mu damo. I porodica i ćerke su isto učestvovale u odabiru imena, i svi smo se složili da se zove Aleksej. Ćerke jedva čekaju da vide brata, jako su srećne – rekao je Nikola ranije za medije neposredno pred porođaj svoje druge supruge koja je nakon venčanja uzela njegovo prezime Rađen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter