Izvor: Informer
03.05.2024 u 13:51
6

„IMAMO NAREĐENJE DA U TOM SLUČAJU POTOPIMO VAŠE OSTRVO“: KREMLJ regaovao na IZJAVU KAMERUNA da UKRAJINA može da gađa RUSKU TERITORIJU

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je izjava britanskog ministra spoljnih poslova Dejvida Kamerona da ukrajinske oružane snage imaju pravo da napadnu rusku teritoriju veoma opasna i da takva verbalna eskalacija može da našteti evropskoj bezbednosti.

– Još jedna u nizu opasnih izjava. Iz Francuske takve izjave dolaze od šefa države, iz Velike Britanije na malo nižem nivou, međutim, to su direktne eskalacije tenzija kada je reč o ukrajinskom konfliktu i to može da našteti evropskoj bezbednosti. To izaziva našu zabrinutost – istakao je on.

Peskov je ponovio da će Rusija nastaviti sa sprovođenjem specijalne vojne operacije sve dok ne realizuje sve zadate ciljeve.

„BILI SMO PRIMORANI DA DAJEMO NATO-U AERODROME DA GAĐA SRBIJU, NIKAD VIŠE“: ORBAN poručio da neće dozvoliti UVLAČENJE MAĐARSKE u RAT SA UKRAJINOM – „Zapadnjaci se igraju vatrom“

Takođe je dodao i da građani Rusije u izuzetno velikoj meri podržavaju ruskog lidera Vladimira Putina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “„IMAMO NAREĐENJE DA U TOM SLUČAJU POTOPIMO VAŠE OSTRVO“: KREMLJ regaovao na IZJAVU KAMERUNA da UKRAJINA može da gađa RUSKU TERITORIJU”

    • Britanija zaista zeli potop,pa ako zeli i dobice ga.Smirite usijane glave Vi Britanci i pravite Nojevu Ladju dok Vam nije kasno.Pacifik je hladan dosta.

      0
      0
      Odgovori
    • Tako je. Teroristi razumeju samo teror,sto godina zadnjih zapadna civilizacija ceo svet maltretira počev od švaba u dva rata na šta su se nadovezali malo ugladjeniji ameri i englezi koje prate malodušni francuzi i g…zvanan nato,deleći njinu selektivnu pravdu, onu kako oni vide. Dolzi im kraj. Npred rusi samo jako i bez odustajanja za vama će ceo slobodarski svet da se vrati dostojanstvo

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter