Izvor: rts
27.04.2024 u 08:49
0

GODINA PROĐE ALI TUGA I SEĆANJE NE: Godišnji pomen i parastosi za žrtve masovnog ubistva u Malom Orašju i Duboni

Pomen za sve nastradale u Malom Orašju biće održan na Ravnom Gaju u 10.00, a sat kasnije, parastos u crkvi Svetog Apostola Vartolomeja.

Parastos za žrtve iz Dubone služiće se u crkvi Svetog Simeona Stolpnika, potom i na seoskim grobljima.

U selima Malo Orašje i Dubona 4. maja prošle godine ubijeno je osam, a ranjeno 12 osoba. Deveta žrtva preminula je kasnije od posledica ranjavanja

Podsetimo više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je 18. oktobra optužnicu protiv 21-godišnjeg U.B, osumnjičenog da je ubio devet, a ranio 12 ljudi.

Terete se i njegov otac, ujak i brat od ujaka iz Kragujevca.

Tužilaštvo traži maksimalnu kaznu od 20 godina za napadača i njegovog oca, dok se za ujaka i brata od ujaka predlaže kazna od po šest godina zatvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter