Izvor: HAPPYBSC
08.05.2024 u 21:02
0

LIGA ŠAMPIONA REVANŠ ZA FINALE: Kakva ludnica u Madridu! Real napravio čudesan preokret protiv Bayerna i zakazao veliko finale s Borusijom

Fudbaleri Real Madrida dočekuju Bajern Minhen na svom stadionu Santjago Bernabeu u revanšu polufinala Lige šampiona.

Prvi meč na Alijanc areni završen je 2:2 i „blankosi“ su u Minhenu poveli golom Vinisijusa u 24. minutu, pre nego što je njihova odbrana kapitulirala u drugom poluvremenu dvaput za četiri minuta.

Liroj Sane i Hari Kejn su preokrenuli na 2:1, pre nego što je Vinisijus u 83. minutu postavio konačan rezultat i najavio spektakl i u revanšu.

Prvi finalista Lige šampiona poznat je od srede uveče kada je Borusija Dortmund slavila sa 1:0 protiv Pari Sen Žermena i u dvomeču sa ukupno 2:0 eliminisala francuski klub. Bitka na Vembliju za titulu prvaka Evrope igra se prvog juna.

Prvo poluvreme u toku Real Madrid – Bajern Minhen 0:0
22:51

88′ GOOOL! Real je izjednačio!

Vinisijus je šutirao, Nojer je kiksnuo, a Hoselu se snašao! Pritrčao je munjevito i ćušnuo loptu u mrežu posle neshvatljive greške golmana Bajerna. Lopta mu se odbila od grudi i ispala iz ruku, dovoljno za Hoselua.

22:41

83′ Prečka, pa zicer!

Kejn je pogodio prečku posle prekida i ispostavilo se da je tu neko napravio faul u šesnaestercu Reala pa gol, i da ga je bilo, ne bi važio. Odmah na drugoj strani je Vinisijus dobio loptu od Ridigera i poslao je visoko preko gola iako je bio sam ispred golmana Nojera.

22:39

77′ Sve manje vremena za Real

A sve se više sokole igrači Bajerna jer je i Kejn još jednom probao da ugrozi Lunjina i nije pogodio gol već malu mrežu sa spoljne strane. Probao je da ga proigra Musijala posle bega Modriću i Ridigeru.

22:29

72′ Poništen je gol Reala!

Neverovatno kakvu smo situaciju videli!

22:29

68′ GOOOL! Vodi Bajern sa 1:0!

Hari Kejn je asistirao, Alfonso Dejvis je šutirao jako i u ugao gola Reala nakon što je zalomio udesno i ovog puta Lunjin nije mogao da reaguje.

22:27

66′ Žestok okršaj golmana Reala i Bajerna!

Musijala je prošao levom stranom izborio se za prostor pored Karvahala i pucao pod prečku, Lunjin je odlično odbranio.

22:26

64′ Rukom je igrao Kimih

I izveli su igrači Reala slobodan udarac blizu mesta gde se spajaju gol aut linija i linija kaznenog prostora. Nojer je reagovao i otklonio opasnost.

22:26

60′ Nojer je kao zid!

Vinisijus je kao brzi voz prošao po levoj strani i ušao ka sredini odakle je šutirao visoko i blizu sredini gola. Udario je jako, još bolje i brže je reagovao Nojer.

22:26

59′ Manuel Nojer je doktor na golu!

Belingem je iznudio slobodan udarac na dvadesetak metara u sredini zbog starta Lajmera, Rodrigo je šutirao gotovo idealno i Nojer je odbranio.

22:26

55′ Au šta promaši Rodrigo!

Vinisijus je sa leve strane po zemlji poslao loptu za Rodriga pored De Lihta i Sanea, Rodrigu je lopta stigla na petercu i poslao ju je tik pored stative.

Real Madrid vs Bayern Munchen Foto:Tanjug/AP Photo/Jose Breton
22:26

53′ Jak udarac Kejna, tražio je i penal

Šutirao je Englez iz koraka u bliži ugao, odbranio mu je Lunjin, potom je Hari i pao i posle duela sa Mendijem i tražio penal. I sam je koji sekund pre šuta gurnuo Mendija i oborio ga. Sudija Marčinjak je odmahnuo rukom.

22:26

52′ Opasan je Vinisijus

De Liht i Nojer odlično postavljeni, Holanđanin blokira centaršut Vinisijusa koji je prošao levim krilom pošto je iza sebe ostavio Kimiha.

22:25

47′ Počelo je drugo poluvreme „bombom“ Dejvisa!

Momak koji je zamenio Gnabrija u prvom poluvremenu šutirao je iskosa sa leve strane i možda bi pogodio da Lunjin nije odbranio. Lopta je na kraju završila na gornjem delu mreže, prozujala je preko prečke.

21:50

45′ Valjda će drugo poluvreme da bude sadržajnije

Nije da nije bilo šansi, ali je jasno da su obe ekipe igrale pomalo rezervisano i bez mnogo namere da se otvaraju i napadnu svim silama po svaku cenu. Real je bio bliži golu, ali je Manuel Nojer i dalje sjajan golman.

21:44

40′ Nojer je majstor i na zalasku karijere!

Valverde je probao da uputi loptu sa leve strane i uradio je to veoma opasno jer je išla i kao centaršut i kao udarac. Izvesno je bilo jedino da ide u gol. Niko je nije zakačio, ona je zavijala ka golu i Nojer je maestalno reagovao levom rukom i izbacio je u korner. Real je ispalio još nekoliko udaraca nakon toga i svi su zaustavljeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter