Izvor: RTS
08.05.2024 u 18:39
0

PRODATO VEĆ 300 LOKALA: Uskoro otvaranje novog kineskog tržnog centra na Novom Beogradu

Izgradnja novog kineskog tržnog centra u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu bliži se kraju, fasada i radovi unutar objekta su završeni i otvaranje se očekuje krajem maja, a u završnoj fazi izgradnje fokus je na unutrašnjim instalacijama koje su neophodne za nesmetan rad centra, rekao je danas odgovorni izvođač radova Vanja Bugarin.

On je za RTS naveo da to uključuje izvođenje sistema protivpožarne zaštite, elektroinstalacije, mašinskih instalacija, kao i instalacije vodovoda i kanalizacije, nakon čega će se pristupiti završnim radovima i omogućiti da se kompleks otvori.

Na 34.000 kvadratnih metara nalazi se 450 lokala, kompleks ima dva objekta, između kojih će se nalaziti parking.

Osamdeset odsto prodavaca iz starog tržnog centra, izgorelog u požaru, preseliće se u novoizgrađeni.

Do sada je prodato više od 300 lokala, većinu su kupili Kinezi, a ostali su u vlasništvu srpskih firmi.

Iz kompanije „Eurazija trejd centar“ kažu da se cena kvadratnog metra kreće između 2.000 i 3.000 evra.

„Dolaze sve novi brendovi i sve je novo, i dolaze ovi koji su kvalitetni, biće baš drugačija roba. Biće drugog nivoa u odnosu na stari tržni centar. Ovo je od velikog značaja jer je stari tržni centar bio mnogo star, od pre 20 do 30 godina. Postoji potreba da imamo jedan novi kineski tržni centar za Srbiju i Balkan“, kaže Đunvej Cou iz „Eurazija trejd centra“.

Na ovoj lokaciji planirana je izgradnja još jednog poslovnog centra, Ulica Jurija Gagarina biće produžena i povezana sa obilaznicom koja će prolaziti pored novog tržnog centra, a prema planu, pored kompleksa biće i tramvajska okretnica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter