Izvor: BSC Happy-Blic
27.03.2024 u 08:13
0

SOFIJA ŠAŠIĆ O SVAĐI SA LUKASOM: Evo šta mu je najviše zamerila

Sofija Šašić, ćerka Sonje Vuksanović, sa kojom je Aca Lukas bila u braku, progovorila je o odnosu sa folkerom i otkrila oko čega se najčešće svađaju.

Ako bilo šta treba meni, uvek smo tu jedno za drugo, a to je najbitnije i najlepše na kraju. Ipak is sa nekim proveo dve godine, nije to malo.

– Milion puta sam balansirala između njih. Ja sam vrlo realna. Naravno da ću uvek biti na ženskoj strani, pogotovo na strani moje majke, to se ne dovodi u pitanje. Ali, kada ona u nekom momentu pretera, a on je u pravu, onda sednem sa njom i kažem: „Mama, polako, mislim da grešiš i mislim da je on u pravu za to i to“ – rekla je Sofija, pa još otkrila:

Ali isto tako umem i sa njim da se posvađam kad znam da je debelo pogrešio i kada nije u pravu – priznala je Šašićeva i objasnila zbog čega najčešće ulazi u sukob sa Lukasom.

– Ne dolazimo mi više u sukob zbog mame i njega, nego sada je tu Viktorija, koja je velika devojčica i koja je prioritet svima nama. Oko nje uglavnom. To su neke sitnice, ali kada se te sitnice skupe… Viktorija, na primer, ide na jahanje, ima svog konja, to je njena najveća ljubav. I sada se dogovorimo po danima, ko je kako vozi. Pritom, mi smo svi puni obaveza i onda on kaže da ne brinemo, da će on da je odveze. Međutim, zaboravi ili ima neko snimanje u tom momentu organizovano ili je baš tada odlučio da snima pesmu, spot, štagod. To je katastrofa dok njega uhvatiš. I onda kad mi pukne… Kažem mu:“Samo mi reci na vreme, nemoj više da me dovodiš u ove situacije!“ Onda Viktorija plače što neće stići na čas, na primer. Ona je zaista mnogo odgovorna osoba – otkrila je Sofija.

Sa Lukasom bila u svađi 5 godina

Inače, Sofija Šašić sa Lukasom nije razgovarala punih pet godina, a sada je otkrila šta mu je tačno zamerila:

Zamerila sam mu njegovo ponašanje i njegovu promenu ponašanja prema meni onog momenta kada je on našao nekog sa kim će da živi i sa kim će da provede ostatak života – bila je iskrena Sofija.

Inače, ćerka folk pevača Željka Šašića, Sofija, progovorila je i o raskidu dvogodišnje veze sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem.

-Ne, to nije istina, ne mogu da kažem da je tu bilo nekog neverstva. Šta je on posle radio ili pre, mene to ne zanima. Mi smo se i družili mnogo on i ja, pre nego što smo uplovili u neku vezu, tako da jako se dobri poznajemo. Baš zbog toga nije mogao da se opušta previše, oduvek sam znala a znam i dan-danas kako diše, ali svakako nismo raskinuli zbog neverstva – rekal je ona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter