Izvor: Espresso
27.03.2024 u 07:28
0

UPOZNALI SE SLUČAJNO, ZBOG NJEGA JE OSTAVILA SVE: Ovo je ljubavna priča Dragane i Tonija

Draganina i Tonijeva bajka trajala je 24 godine, a upoznali su se sasvim slučajno.

– Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno. U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatou se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem. Otpevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je usledio drugi koncert, a Toni je ponovo dašao po mene, iako je organizator popravio svoj auto. Tada sam imala priliku da ga malo bolje pogledam. Završim i taj drugi koncert, vrate oni mene u hotel…– ispričala je jednom prilikom i dodala da je sutradan dobila poziv od Tonija koji je želeo nešto da joj pokloni.

– Za ta dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu. U tom trenutku su i rođaci trebali da dođu po mene, ali su zbog gužve u gradu kasnili puna dva sata. To ja nazivam sudbinom – rekla je pevačica i nastavila:

– Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest. Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“. Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu. – bila je iskrena Dragana.

Na vrhuncu popularnosti se odselila za Beč, a za Tonija se udala 1999. godine. Godinama kasnije je priznala da ju je Toni zaprosio u kolima, na semaforu,dok su čekali da se otvori zeleno svetlo.

Sledeće godine su dobili sina Marka, a 2002. godine ćerku Manuelu.

Podsetimo, Dragana Mirković se je tokom današnjeg dana obavestila javnost da se ona i Toni Bijelić razvode, a mi vam njenu poruku prenosimo u celosti.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

– Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

– Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

– Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

– U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – napisala je Dragana.

U otvorenom obraćanju muzička zvezda ostala je dosledna da ne iznosi detalje svoje intime u javnost, kao što ni tokom četiri decenije karijere nikada nije činila, a i Toni Bijelić je zasad ostao nedostupan za izjave, što čini da deluje da su oboje odlučili da zadrže dostojanstvo i sačuvaju svoju porodicu na sve moguće načine…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter