Izvor: BSC happy portal
27.03.2024 u 08:44
0

KO JE SONJU VIŠE VOLEO, ACA LUKAS ILI ŽELJKO ŠAŠIĆ? Ćerka Sofija otkrila ŠOK detalje o svojoj majci

Sonja Vuksanović je nakon razvoda od Željka Šašića sa kojim ima ćerku Sofiju, ušla u brak sa Acom Lukasom. Nakon burnog perioda i velikih prodičnih svađa, dizajnerka je nakon nekoliko godina okončala i ovu vezu, a njena ćerka je pokušala je da odgovori na teško pitanje ko je od dvojice pevača više voleo Sonju.

– Mislim da je ona ta jedna jedina amajlija, boginja i da je sve posle nje, pre nje smešno. Nije što mi je mama, ali ja tako mislim .

Na pitanje ko je nije preboleo, uz osmeh je rekla da ne zna.

– Ne mogu sada to baš da kažem, da ne bih ušla u sukob sada i sa jednim i sa drugim. Lai na kraju uvek deca ispaštaju – priznala je Sofija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter