Izvor: Blic
27.04.2024 u 15:16
1

SPREMITE SE, MARATON ZATVARA BEOGRAD! Menja se skoro 100 linija gradskog prevoza, jednu stvar obavezno uradite do večeras, inače će BITI POSLEDICA: Ovo je ceo spisak izmena (MAPA)

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada – Beogradski maraton, održava se u sutra 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

Za vreme održavanja 37. Beogradskog maratona na sam dan trke, 28. aprila, ali i danas, veliki broj ulica, kako u centru tako i na Novom Beogradu, biće zatvoren za saobraćaj i doći će do promene trasa linija javnog gradskog prevoza.

Za vreme održavanja 37. Beogradskog maratona na sam dan trke, 28. aprila, ali i danas, veliki broj ulica, kako u centru tako i na Novom Beogradu, biće zatvoren za saobraćaj i doći će do promene trasa linija javnog gradskog prevoza.

POŽAR U LEŠTANIMA: Vatra u hali za proizvodnju pogonskih sistema za rakete, ima povređenih

– Imaćemo izmene na 73 dnevne autobuske linije, kao i u pet noćnih, a menja se i pet minibus linija. Takođe će biti promenjeno devet tramvajskih i šest trolejbuskih linija. To znači da će više od 10.000 polazaka tokom subote i nedelje biti drugačije ostvareno, a sve informacije o linijama javnog gradskog prevoza nalaziće se na sajtu Skupštine grada. I ove godine ćemo duž trase vršiti selektivno uklanjanje vozila i zato molim i apelujem na naše sugrađane da imaju razumevanje i da uklone svoja vozila sa mesta gde to bude obeleženo u cilju potrebne bezbednosti svih učesnika – rekao je pre dva dana Darko Glavaš gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija i koordinaciju.

Sve ukupno, 98 linija javnog gradskog prevoza promeniće trasu kretanja u ova dva dana vikenda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SPREMITE SE, MARATON ZATVARA BEOGRAD! Menja se skoro 100 linija gradskog prevoza, jednu stvar obavezno uradite do večeras, inače će BITI POSLEDICA: Ovo je ceo spisak izmena (MAPA)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter