Izvor: merie clarre
09.05.2024 u 10:30
0

Budite ih svesni! Crvene zastavice Zodijačkih znakova

Skoro svima se desilo da budemo u naizgled savršenoj vezi, pa ne primetimo problematične osobine. Crvene zastavice Zodijačkih znakova vam ukazuju na šta treba da obratite pažnju.

Kada se zaljubimo često zanemarujemo znakove upozorenja koje nismo prepoznali na vreme. Međutim, ako znate osobine koje imaju horoskopski znakovi, lakše ćete prepoznati ove problematične znakove.

Svaki horoskopski znak ima dobre i loše osobine, a svest da one postoje vam može pomoći da razvijete zdrav odnos. Međutim, ako primetite da vaš partner ne želi da promeni ovo kod sebe, onda je možda vreme da se sklonite na vreme.

Ovan

Ovnovi se bore da kontrolišu svoje emocije. Brzo se naljute i lako mogu da eksplodiraju u trenutku. Često imaju tendenciju da budu na ivici i spremni se da se posvađaju oko bilo čega, čak i oko sitnice poput toga šta da večerate. Ako njihov temperament ostane neobuzdan, možda ćete se osećati kao da stalno gazite po jajima. Umesto da vičete, najbolje bi bilo da mirno objasnite svoju perspektivu.

Bik

Predstavnici ovog znaka su izuzetno tvrdoglavi. Oni se uvek ukopaju, a to može biti veliki problem jer sve veze zahtevaju određeni nivo kompromisa. Ako otkrijete da se uvek slažete sa onim što Bikovi žele da biste izbegli beskorisnu raspravu, možda je vreme za promene. Pokušajte da im pomognete da shvate da veza ne može biti jednostrana i da moraju da budu malo fleksibilniji.

Blizanci

Blizanci su veoma brbljivi, pa su skloni da budu uhvaćeni i u tračarenje. Iako su neki tračevi apsolutno bezopasni, ovo može vrlo lako preći u ogovaranje. Klasični stereotip o ovom znaku jeste da su oni dvolični. A ako vam govore loše stvari o prijateljima iza njihovih leđa, velike su šanse da to rade i vama. Najbolje bi bilo da prestanete da razgovarate o tome sa njim ili jednostavno budite direktni i istaknite da vas to ne zanima.

Rak

Predstavnici ovog znaka imaju veoma jak odbrambeni mehanizam. Za njih se obično misli da su ljubazni i brižni. To jeste tačno, ali tek kada ih upoznate. Onima koji ih ne poznaju mogu biti nepokolebljivi ili se ne osećaju prijatno. Ako im kažete nešto što im se ne sviđa, možda će se automatski isključiti. Pokušajte da ih navedete da razgovaraju o problemu sa vama umesto da samo trpaju probleme pod tepih.

Lav

Lavovi su previše fokusirani na sebe. Oni su poznati po tome što vole da su u centru pažnje, ali to ponekad može da im se obije o glavu. Vrlo verovatno ćete primetiti da sopstvene potrebe i interese stavljaju ispred drugih i da vole da pričaju samo o svojim problemima. Često zbog toga stalno očekuju pohvale. Međutim, ovo je često maska za njihovu nesigurnost. Postoji razlika između arogancije i sakrivanja nesigurnosti. Pomozite im da prepoznaju svoju snagu kako se ne bi osećali tako nesigurno.

Devica

Predstavnici ovog znaka su perfekcionisti što je veoma korisna osobina u mnogim situacijama. Međutim, povremeno, Device se mogu zaneti i postaviti očekivanja previše visoko, pa ne mogu da ih ispune ni sami, a ni ljudi oko njih. Mogu da raskinu sa nekim zbog sitnih i beznačajnih probleme jer prosto žele da njihov partner bude savršen. Cenite njihovo oko za detalje, ali im objasnite da će morati da postave kompromis u drugim aspektima života.

Vaga

Vage žele da imaju partnera, pa često skaču iz jedne veze u drugu. Naravno, niko ne želi da bude samo neko sa ko će popuniti prazninu, ali veći je problem što Vage ne znaju da budu same jer su stalno u paru. Ako izlazite sa njima, pokušajte da idete jako polako. Raspitajte se o njihovoj istoriji zabavljanja da biste razumeli da li zaista žele da se zabavljaju sa vama ili će se zadovoljiti sa bilo kim samo da bi bili u vezi.

Škorpija

SRCE STRADA OD NAGLE PROMENE: Doktorka savetuje kako da se čuvamo

Škorpije su veoma misteriozne što ih čini posebno privlačnim kada su u pitanju sastanci i obožavaoci. Kao vodeni znak, veoma su emotivni, ali svoja osećanja čuvaju duboko u sebi. Dakle, iako vas mogu zaintrigirati i privući, imaćete poprilične poteškoće da ih zaista upoznate. Preduzmite male korake kako bi ih naterali da se postepeno otkrivaju. Jednom kada se otvore, oni su jedni od najlojalnijih partnera koje možete imati.

Strelac

Jasno je da su predstavnici ovog znaka veoma zabavni, ali često ne promisle stvari pre nego što ih urade. Uvek su u potrazi za sledećom avanturom i odlični su u velikim stvarima, ali zaboravljaju na detalje i umeju da budu nepažljivi. Njihova spontanost i impulsivnost može izazvati probleme ako volite da imate plan. Ponekad je ta spontanost dobra stvar, ali planiranje većih događaja bolje preuzmite na sebe.

Jarac

Jarčevi su radoholičari koji skoro i ne znaju kako da se opuste. Čak i ako su na odmoru, vrlo je verovatno da će proveravati mejlove. Ipak, jedna stvar koju Jarčevi vole više od posla je raspored, pa je najbolje da im pomognete da isplaniraju određeno vreme kada moraju da ostave obaveze i da urade nešto čisto iz zabave.

 Vodolija

Biti racionalan definitivno nije loša stvar, ali predstavnici ovog znaka mogu doći do tačke u kojoj toliko slušaju razum, da ne mogu da pristupe svojim emocijama. Možda imaju problema da se izraze ili ne znaju kako da reaguju kada im kažete kako se osećate. Takođe vam može biti veoma teško da ih pročitate ili prosto ne znate o čemu razmišljaju. Pokušajte da ih naterate da se polako otvore. Takođe, treba da razumete da umeju da pokažu kako se osećaju na druge način, na primer, tako što će vam govoriti o svojim osećanjima.

Ribe

Ribe su sanjari Zodijaka što ih ponekad može učiniti zaglavljenim u svetu mašte. Oni takođe mogu imati idealizovanu sliku o tome kakav žele da bude njihov odnos sa partnerom, a kada se to ne dogodi, budu jako razočarani. Oni očekuju da njihov život bude poput Diznijevog filma gde se sve završava sa srećni zauvek.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter