Izvor: happybsc nova
27.04.2024 u 13:45
0

„Bilo je malo zasićenja, neke stvari se ne brišu“ Ivanišević pričao o kraju s Novakom, pa novoj teniskoj nadi iz Srbije predvideo prvo mesto

Goran Ivanišević, proslavljeni hrvatski strateg i bivši trener Novaka Đokovića, obratio se medijima na događaju u Zagrebu.

Proslavljeni as je govorio o mnogim zanimljivim temama i između ostalog i o tome da više ne želi da radi sa momcima poput Novaka, koji su kompletni i formirani teniseri.

Goran smatra da nema više izazova u tome posle šest godina provedenih uz Novaka, i da je sad zanimljivije da radi sa mlađim snagama.

„To je želja da radim s mladima, ali videćemo gde će me put odvesti. Ali sa fondacijom ću pomoći, mnogo toga sam prošao, nije bitno da li si u sportu ili ne, svi smo pojedinci koji se borimo. Sam od sebe zavisiš ja nisam imao mnogo saveta i pomoći, tu si bili roditelji, ali ne i neko stručan“, poručio je Ivanišević na konferenciji u glavnom gradu Hrvatske.

Na terenu se u petak našao upravo sa jednom mladom snagom, srpskom teniserkom Lunom Vujović i to umesto reketa, držeći kuhinjske rekvizite u rukama.

„Ja sam imao problem s tiganjem, ne ide mi u kuhinji, ali na terenu nije loš. Supruga je majstor u kuhinji, bolje da se maknem odatle. Rasklimala se i drška… Igrati sa budućom prvom igračicom sveta, imali smo Anu, Jelenu, sad je došlo vreme za nju“, kazao je Ivanišević i dodao…

„Puno mogu pomoći savetima što se tiče teniskog aspekta, ali ima vrhunskog trenera. Svaki savet dobro dođe, po tom pitanju se veselim da pomognem Luni, kao igrač sam prošao puno i da sam imao puno bolje trenersku karijeru nego igrač. Biće mi zadovoljstvo da dam svaki savet Luni“, naglasio je Goran.

Jedno od nezaobilaznih pitanja bilo je upravo o Novaku i rastanku sa njim, do kog je došlo ove godine posle Indijan Velsa.

„Ništa se nije desilo, svemu dode kraj. Malo zasićenje, napravili smo velike stvari, rezultati se ne mogu izbrisati. Izbacivanje iz Njujorka, Australija, kruna svega je prošla godina, možda će se ponoviti, a možda i neće jer je to jako teško“, apostrofirao je Goran, podsećajući na Novakovu diskvalifikaciju sa US opena 2020, pandemiju koronavirusa i nemogućnost da igra u Americi do prošle godine i deportaciju iz Melburna 2022.

Ponovio je i da će ovog leta otići sa sinom na Evro i da će više vremena provesti sa porodicom što nije mogao prethodnih godina.

„Imao sam ponude koje sam odbio, baviću se porodicom, ići ću na Evropsko prvenstvo sa sinom, idem u Umag, a onda ću septembra videti šta i kako. Nema nikakvog pritiska, videćemo“, naveo je Ivanišević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter