Izvor: HAPPYBSC
09.05.2024 u 16:54
0

POSLEDNJI MEČ KARIJERE: Nadal bio na pragu eliminacije u Rimu, pa preokrenuo i nastavio da piše istoriju

Španski teniser Rafael Nadal prošao je u drugo kolo Mastersa u Rimu, pošto je pobedio Zizua Bergsa sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4.

Meč je trajao dva sata i 47 minuta, jednom je prekinut jer je nekome na tribinama pozlilo, a Nadal je uspeo da se izvuče i pobegne sa praga eliminacije.

Ovo je bila Nadalova jubilarna 70. pobeda u Rimu, gde je osvojio 10 titula.

U prvom setu Nadal je poveo sa 3:1, ali je onda Belgijanac napravio brejk i brzo izjednačio na 3:3. Presudan gem bio je deveti u kom je Zizu napravio brejk i onda svojim servisom zatvorio set.

U drugom delu Rafa je odmah na startu stigao do 2:0, Bergs kasnije nije iskoristio dve brejk prilike, dok je Nadal prvu set loptu pretvorio u izjednačenje.

U trećem setu Nadal je do brejka stigao u trećem gemu i tu prednost održao do kraja.

U narednom kolu Nadal će imati veoma težak posao, pošto ga čeka Hubert Hurkač, sedmi nosilac na turniru.

Titulu u Rimu brani Danil Medvedev, a Nadalu je ovo poslednje učešće na ovom turniru u karijeru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter