Izvor: B92
09.05.2024 u 19:05
0

ŠEK NE PRIZNAJE NIKOLU: „Jokić nije moj MVP, nije dostojan te nagrade“ VIDEO

Nikola Jokić treći put u karijeri postao je MVP NBA lige, a i ovaj put ima onih koji misle da je nagrada nezasluženo otišla u ruke centra Denvera.

rvi u nizu bio je Šakil O’Nil, koji smatra da je Šej Gildžus-Aleksander trebalo da bude najkosrisniji igrač u najjačoj ligi na svetu i to je u lice rekao momku rođenom u Somboru.

Pri uključenju Jokića u uživo program, Šek je izrazio svoje nezadovoljstvo njegovim izborom za MVP-ja NBA lige.

Srbin je žestoko oduvao konkurenciju i ubedljivim rezultatom na glasanju proglašen za najkorisnijeg igrača po treći put u karijeri.

„Znaš da te volim. Najbolji si igrač u ligi. Želim da ti čestitam. Ali želim da to prvo čuješ od mene; mislio sam da je ŠGA (Šej Gildžus-Aleksander) trebalo da bude MVP; to nije nepoštovanje prema tebi“, rekao je Šekil O’Nil.

 

Nekadašnji centar Lejkersa, je pre nego što se Jokić uključio u program, takođe izrazio svoje nezadovoljstvo.

„Ne volim da kvarim ljudima proslavu, ali nisam zadovoljan sa ovim. Šej je zaslužio nagradu“, rekao je O’Nil.

Identičan stav ima i Stiven Smit, NBA analitičar ESPN, koji takođe smatra da Jokić nije trebalo da dobije ovo priznanje.

Ne mislim da je Jokić MVP, nisam mu dao glasa. Moj glas je otišao  Šeju Gildžusu-Aleksanderu, koji je trebalo da bude dostojan dobitnik ove nagrade. Da me ljudi pogrešno ne razumeju, Nikola je sjajan, fenomen, šampion, sjajna ličnost, globalni ambasador košarke i srećan sam zbog njega, ali nije dostojan takvog priznanja i takve časti“, rekao je Stiven Smit

Šej je završio kao drugi u glasanju, mislim da je uveliko ignorisan. Šej je bio  je treći strelac lige ove godine, sa prosečnih 30. Postigao je preko 30 poena na više od 50 utakmica ove godine. Bio je treći strelac lige. On je jedan od najboljih lidera u ligi u ukradenim loptama, procentima šuta iz igre… Oklahoma  je jedan od dva najbolja najmlađa tima u celoj NBA ligi. Gildžus-Aleksander ima sve, on je jasan lider bez sumnje… Vidite šta je uradio i kako izgleda ova ekipa. Ne vidim kako nije dobio ovu nagradu. Zaslužio je to.  Trebalo je jutros da pričamo o njemu kao MVP-u lige“, rekao je Smit.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter