Izvor: Kurir
14.04.2024 u 22:48
0

NOVA DRAMA JELISAVETE I TEA: Izbila svađa, pale TEŠKE REČI

Iako je delovalo da su se u jeku priča o navodnom razvodu strasti između Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića smirile, pa ga je glumica bodrila i na utakmicama koje je igrao u Beogradu, situacija između njih dvoje i dalje nije idilična.

Pre nekoliko dana došlo je do još jedne žestoke svađe između supružnika, a razlog sukoba je taj što je košarkaš prebacio glumici da nije uz njega i da se provodi kao da je nije briga ni za šta, dok on trenutno preživljava loše trenutke u karijeri.

– Svi koji prate sport znaju da Teodosiću u poslednje vreme ne ide baš kako treba. Izgleda da se problemi iz privatnog života prelivaju i na košarkaški teren. Tako je pre nekoliko dana Miloš isključen sa meča poslednjeg kola Evrolige između Efesa i Crvene zvezde. On je tad hteo i da bije sudiju, unosio mu se u lice i jurio ga po parketu, a veći incident su sprečili njegovi saigrači, koji su ga izveli sa terena. Zbog ovoga će na adresu kluba stići i kazna, koju će, po svemu sudeći, on i platiti. Na njega je sve to jako loše uticalo, pa je, otkad se vratio u Beograd, jako nervozan i neraspoložen – govori izvor i dodaje:

– Iako je očekivao supruginu podršku u ovim teškim trenucima, Jelisaveta se nije previše potresla oko svega, pa je nastavila da živi život kao da se ništa ne događa. Njega je to jako pogodilo, a posebno što mu je nedavno obećala da će se promeniti. Zbog toga su se, kad je došla u stan na Vračar, opet žestoko posvađali. Pale su teške reči, zbog čega je ona ubrzo posle toga automobilom izašla iz garaže i verovatno se uputila na Dorćol – priča naš sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter