Izvor: Kurir
14.04.2024 u 20:49
0

NAJLEPŠA ŽENA SVETA UŽIVA SA JAKIM LIČNOSTIMA: Monika Beluči razmenjivala nežnosti sa partnerom, ništa nisu krili!

Glumica Monika Beluči i reditelj Tim Barton u vezi su od kraja 2022. godine, a čak se i šuškalo da su se i verili. U svakom slučaju, srećno su zaljubljeni i ne skrivaju se više od javnosti.

Dok se njen bivši suprug Vensan Kasel s kojim je bila u braku 16 godina šepuri s mladom brazilskom manekenkom Narom Baptistom, koja mnoge podseća na njegovu drugu suprugu Tinu Kunaki, glumica Monika Beluči ljubav je pronašla s britanskim rediteljem Timom Bartonom.

Iako se mnogi pitaju zašto je Italijanka, koja godinama slovi za najlepšu na svetu, pronašla u osobenom Bartonu, ona u novoj ljubavi zaista uživa. A i da se, sudeći po Kaselu, zaključiti da ne voli klasične lepotane već očito tipove jake ličnosti, a Tim Barton je bez sumnje takav.

Par je ovih dana viđen u Italiji u Kalkati, drevnom srednjovekovnom selu koje je izgrađeno na stenama iznad kanjona, 50 kilometara od Rima. Radi se o iseljenom selu koje je postalo umetnička komuna, a u koje se par uputio na dejt. Naime, Monika i Tim tamo su ručali u restoranu Teraca sul Treja gde su, ne mareći za goste, razmenjivali nežnosti.

Iako su zajedno od kraja 2022., glumica je vezu potvrdila tek u junu 2023. kada je kratko poručila kako joj je pre svega drago što je upoznala tog neobičnog reditelja.

„To je jedan od onih susreta koji se retko događaju u životu. Znam tog čoveka, volim ga, a sada idem da ga upoznam kao reditelja. Počinje još jedna avantura‘‘, poručila je tada referirajući se na film „Beeltejuice 2“ koji je trenutno u postprodukciji, a izlazak se očekuje krajem godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter