Izvor: 24sedam
02.04.2024 u 13:31
0

UŽASNA SMRT SRBINA I NJEGOVE DEVOJKE U ITALIJI: Vozio ferari sumanutom brzinom pa se zakucao u bankinu, tela nađena ugljenisana

Državljanin Srbije (41) i jedna neidentifikovana devojka poginuli su u nedelju kada se "ferari" u kojem su bili zakucao u zaštitnu ogradu u Italiji.

Za volanom je bio naš državljanin H.K., sa prebivalištem u Švajcarkoj, a nesreća se dogodila ubrzo nakon izlaska iz tunela na putu u Pijemontu.

Skupoceni „ferari“ sa švajcarskim registracijama se bukvalno prepolovio nakon sudara, a italijanski mediji prenose da su muškarac i saputnica bukvalno nađeni ugljenisani u zapaljenom autu. Policija je identifikovala muškarca na osnovu saobraćajne tablice a Korijere navodi da ga ni brat nije prepoznao.

Za identifikaciju devojke će morati da bude urađen DNK test. Od siline udarca auto je bukvalno prepolovljen a prednji deo je ostao zgužvan o betonsko saobraćajno ostrvo i onda izgoreo.
Zadnji deo auta je završio pedesetak metara dalje na parkingu a iz svega što je policija zatekla na terenu jasno je da se auto kretao velikom brzinom.
Vatrogasci su tela izvlačili bukvalno pet sati.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter