Izvor: Kurir
30.04.2024 u 12:04
0

OGLASIO SE STRELAC PARTIZANA EMOTIVNOM PORUKOM: Evo šta je poručio!

Najbolji strelac Partizana i Super lige Srbije, Mateuš Saldanja, oglasio se emotivnom porukom nakon smene Igora Duljaja.

Uprava crno-belih je odlučila da prekine saradnju sa temperamentnim trenerom nakon serije od četiri poraza.

Brazilac, koji je uprkos činjenici da je zbog povrede propustio dobar deo sezone, sa 16 golova i dalje najbolji strelac lige.

– Želim da vam se zahvalim što ste mi ukazali poverenje i kažem da ste veoma važni za moj lični i profesionalni razvoj. Hvala što ste mi ukazali poverenje, podržali me u dolasku u Partizan i pomogli mi da budem ono što jesam danas – poručio je Saldanja uz nekoliko fotografija na koje odlično govore o odnosu sa Duljajem.

TENISKI SKANDAL Poludeo da iz servisa namerno gađao protivnika

Saldanja je stigao u Partizan na leto 2023. godine i od samog starta je pokazao da će biti veliko pojačanje.

Na 24 prvenstvene utakmice postigao je 16 golova uz pet asistencija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matheus Saldanha (@1matheussaldanha)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter