Izvor: Telegraf
14.04.2024 u 20:04
0

RAZVODI SE DŽENAN LONČAREVIĆ: Brak pukao posle 25 godina, isplivali ŠOK detalji

Dženan Lončarević i njegova supruga Samira rešili su da se razvedu. Njih dvoje, inače, poznaju se još iz perioda pre nego što se on proslavio, a sudbonosno „da" su jedno drugom izgovorili kraje devedesetih godina.

U braku su dobili dvoje dece. Samira se u javnosti nije eksponirala i još uvek je za sve velika misterija.  Lončarević je podneo tužbu za razvod braka u rodnom Prijepolju – gde su živeli sa sinovima i to na dan ženinog rođendana.

Njih dvoje, kako prenose mediji, već godinama nisu u skladnom braku i bez obzira na to koliko je njihov brak o kojem on uopšte nije govorio – delovao idilično, nije tako. Dženan navodno već godinama živi paralelni život sa drugom ženom u Beogradu.

Znam ih, pogotovo nju, otkad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala… – rekao je izvor za Telegraf i dodao:

– On je sad podneo tužbu za razvod braka, pritiska po svaku cenu. Vrlo je i neprijatan prema njoj…

Upitan jednom prilikom zašto nikada ne govori o svom privatnom životu, Dženan je rekao:

– Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika i to tako treba i da ostane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter