Izvor: Kurir
24.04.2024 u 22:40
0

„KAKO JE KRIO 15 GODINA?“: Pevač potkačio Dženana Lončarevića zbog razvoda i druge žene: Treba ORDEN da mu se dodeli!

Vest o razvodu Dženana Lončarević, koji je, kako je njegova supruga Samira otkrila, bio 15 godina u paralelnoj vezi sa drugom ženom, goruća je tema na estradi.

Međutim, kako je on voljen među kolegama, istu je retko ko želeo da komentariše, sve do sada.

Naime, jedan Dženanov kolega prokomentarisao je njegov razvod i naglasio „da mu treba dodeliti orden zbog skrivanja druge žene čak punih 15 godina“.

– Dženan je jedan vrhunski vokal. Ne znam šta se tačno desilo, znam da je kao 15 godina tu nešto krio… – započeo je pevač i dodao:

– Kako je krio 15 godina? Svaka mu čast, to treba neki ordenčić da se dodeli čoveku, eventualno u neku službu da se zaposli – rekao je Dženanov kolega, pevač Dejan Bujanović za Toxic.

Podsetimo, Dženan je tokom svoje uspešne muzičke karijere uspeo da sačuva privatan život daleko od javnosti. Svoju porodicu nije eksponirao i o detaljima njegovog privatnog života malo toga se znalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter