Izvor: alo
20.04.2024 u 22:52
1

NOVI HAOS NA ESTRADI U NAJAVI: Karleuša izvređala Zoricu Brunclik nije štedela reči

Jelena je bila brutalna kada je stajling njene koleginice u pitanju

Pop pevačica Jelena Karleuša osvrnula se na stajling Zorice Brunclik sa jednog događaja, ali ovoga puta nije bila previše blagonaklona.

Ona je priznala da joj Zorica na fotografijama izgleda kao podgojeni zeleni leopard, te istakla da odabir stajlinga ima veze sa poremećajem vida.

Pa ja je znam kada mene komentariše po tabloidima, uglavnom vrlo negativno. Evo, ja se suzdržavam da ne kažem ništa loše. Ja ne mogu njoj da zamerim na ovom leopardu jer ovaj leopard očigledno dobro jede, dobro živi. Punokrvni zeleni leopard, podgojeni, koji jako dobro opstaje i funkcioniše na estradnoj sceni i u ovim godinama je to vrlo opasan zeleni leopard. Naravno, ovo nema veze ni sa modom, ni sa dobrim ukusom. Ovo ima veze verovatno sa nekim poremećajem vida. Ona se oseća kao zeleni leopard i po meni je to sasvim okej – bez dlake na jeziku istakla je Karleuša za Hajp.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVI HAOS NA ESTRADI U NAJAVI: Karleuša izvređala Zoricu Brunclik nije štedela reči”

  1. Ova žena je ozbiljno nevaspitana,a sklop rečenica govori o nekim ozbiljnijim problemima,sa zdravljem,a i sa obrazovanjem. Šteta je što se ovakve plastične Madone prezentiraju,u javnosti kao merodavne da kritikuju bilo koga ,naročito pevačice koje su slavu stekle pevanjem,a ne …….i neartikulisanim peglanim glasom,upitnog kvaliteta sa numerama koje služe za gledanje ,a ne slušanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter