Izvor: STORY/ALO
13.04.2023 u 12:01
0

ŠOKIRAJUĆA VEST IZ ŠPANIJE! Tajno venčanje Anastasije i Gudelja, Ceca otkrila sve detalje mladog para

Sve su lepo isplanirali

Ćerka folk dive Cece Ražnatović, na iznenađenje mnogih, nije se pojavila na rođendanu sestre Helene Ocokoljić. Budući da je mlada pevačica u više navrata govorila da joj je porodica na prvom mestu i da sa decom svoje tetke Lidije gaji bliske odnose, odluka da ostane u Španiji mnoge je začudila. Jedino logično objašnjene koje su fanovi porodice Ražnatović ponašli jeste tajno venčanje Anastasije i Gudelja.

– Anastasija čeka papire, zato ne dolazi u Beograd – zaintrigirala je Ceca.

Papiri koje je Ceca spomenula odnose se na Španiju u kojoj njena ćerka boravi već nekoliko meseci. Naime, Anastasijin dečko Nemanja Gudelj živi u Sevilji, a mladoj pevačici se, sudeći po fotografijama, život pored voljenog čoveka i te kako dopao.

Međutim, upućeni kažu da je venčanje Anastasije i Gudelja jedini način da Cecina ćerka dobije špansko državljanstvo. Zbog toga su njen Instagram preplavila pitanja da li se već udala, a ako nije, da li je možda u drugom stanju, što bi ubrzalo proceduru preseljenja. Budući da se ovim povodom niko od aktera priče nije javno oglasio ostaje nam da vidimo da li se tajno venčanje Anastasije i Gudelja zaista desilo ili su partneri pronašli drugo rešenje kada je viza za duži boravak u Španiji u pitanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter