Izvor: KURIR
02.07.2024 u 16:18
0

STRAŠNA OLUJA MU UNIŠTILA KOMPLEKS: Vladimir Tomović objavio strašan snimak, haos na bazenima koje je sam gradio

Strašno nevreme koje je paralisalo čitav region, pogodilo je danas i Crnu Goru, a tokom istog načinjena je velika materijala šteta i bivšem rijaliti učesniku Vladimiru Tomoviću.

Obilna kiša praćena jakim vetrom kidala je drveće, nosila crepove, plažni mobilijar i usporila saobraćaj.Strahovito nevreme zahvatilo je i Bar, i nakon što je kao „zver“ projurilo, ostao je potpuni haos. Tomovićevo imanje, na kojem je pokrenuo i biznis s privatnim baznima, potpuno je uništeno.

NEVREME IZ CRNE GORE IDE KA SRBIJI, OČEKUJE SE POTOP U naredna 2 sata na udaru jake oluje biće prvo ovaj grad! Mogući JAKI GROMOVI

 

On je jeziv snimak oluje objavio na svom Instagramu, sa nadzornih kamera i pokazao svu strahotu.

Kako se može videti, sve je letelo, a vetar je duvao takve jačine, da je čak iščupao i nekoliko stabala, za kojima najviše žali.

On je jeziv snimak oluje objavio na svom Instagramu, sa nadzornih kamera i pokazao svu strahotu.

Kako se može videti, sve je letelo, a vetar je duvao takve jačine, da je čak iščupao i nekoliko stabala, za kojima najviše žali.Hvala dragom Bogu, ljudi su dobro, kuca je na mjestu. Drvece cemo posaditi, zelenila i hladovina ce biti… Ova oluja je znak da treba mnogo vise da se okrenemo ljudima a mnogo manje stvarima jer sto vjetar moze da odnese nije tvoje – napisao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter