Izvor: blic
12.09.2024 u 09:12
0

SUĐENO MI JE DA GRABULJAM I RILJAM: Rada prevarena i očajna, od svadbe nema ništa: „Glavom bih lupala o zid“

Pevačica Rada Manojlović otvorila je dušu i govorila o potkradanju, ljubavi, ali i lošim odlukama koje je donosila kroz život.

Jedan stih njene nove pesme glasi: „Nisam drogirana da se druzim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim”, a Rada nam je detaljno pojasila kako je to mislila.

– Malo i mi da koristimo to drogiranje, ne može samo ovi reperi… Nije da nije bilo tih nekih poziva…. Možda zračim i to što nikako nemam neku sreću sa momcima, ne znam šta da radim nisam pametna… Sad da pričam da prelazim na žene, jesmo dotle došli?

Nakon što je otpustila menadžera s kojim je sarađivala 15 godina osvrnula se na navode da su je saradnici potkradali:

– Ja ništa ne znam da naplatim… Meni je suđeno da grabuljam i da riljam, pevam i orem. Uzela bih glavu i lupala o zid, sve što sam mogla da pogrešim pogrešila sam. Da sam bila pametna još 2015.godine da presečem neke stvari, ali, nikad nije kasno!

Volela bi Rada i da se uda, ali kako kaže, nema vremena.

Kad, jedino sestra da mi ubode neki termin između ovih svih nastupa i za svadbu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter