Izvor: nova show
16.06.2024 u 16:10
0

SVI SE PITAJU OD ČEGA ŽIVI A NE RADI NIGDE: Sindi Models nikad bolje nije izgledala, letuje na egzotičnim destinacijama

Bivša članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi, važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni.

Ivana neretko na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke sa egzotičnih destinacija, a sada je konačno otkrila „odakle joj pare“, kada se godinama ne bavi pevanjem i nigde ne nastupa.

„Radim razne vrste reklama na Instagramu, tako da je to ono sada čime se bavim. Radila sam i dugi niz godina od svoje 14 godine tako da sada mogu da budem i u penziji, valjda sam i zaslužila“, rekla je Ivana Telegrafu i otkrila da li se od tog posla može dobro zaraditi:

„Može, ako dobro radite to što radite i taj posao dobro obavljate, onda vas angažuju razne kuće. Nećemo o ciframa sada“.

Sindi ističe da njen izabranik mora da radi, a da su skroz batalili izlaske i alkohol.

„On mora da radi, šta će čovek, pa on nije počeo na vreme. Nema više, dosta je izlazaka“, otkrila je kroz smeh i istakla da više ne pije alkohol, a da je nekada dok je konzumirala znala čak i da se pobije kad pretera.

„Uglavnom je to prošlo kada sam bila tinejdžerka, a posle toga sam postala ozbiljna žena. Zavisi kako kad, kad malo popijem onda sam vesela, kad puno popijem onda sam volela da se pobijem“, rekla je pevačica svojevremeno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter