Izvor: blic.rs
23.08.2023 u 16:07
0

NEKADA SKROMNA DEVOJKA IZ BEOGRADA: Sandra Meljincenko živela sa Majkom u maloj mansardi, a danas poseduje 24 miljarde dolara

Država Rusija je nedavno podnela tužbu za korupciju protiv najbogatijeg Rusa, Andreja Meljničenka, supruga Srpkinje Sandre Meljničenko (devojačko Nikolić), koja je nekad bila u grupi "Models"

O pomenutoj tužbi se naširoko priča širom sveta, pa o istoj piše i „Forbes“, koji je njegovo bogatstvo procenio na neverovatnih 24 milijarde dolara. Stavljajući ga na 65 mesto liste .

GDE JE NESTALA GLUMICA KOJU SU SRBI OBOŽAVALI: U tajnosti je rodila dete PREDSEDNIKU (FOTO)

Nakon što je Andrej Meljničenko, kao i mnogi drugi bogati industrijalci, pogođen sankcijama SAD i EU posle rata u Ukrajini, veći deo vlasništva prebacio je na njegovu ženu.

Sandra je pre dve i po decenije bila u gorepomenutoj estradnoj grupi, dok joj je život bio mnogo manje luksuzan nego danas. Jednom prilikom je pokazala stan u srpskoj prestonici, u kojem je tada živela sa majkom Vanjom. Stan je bio jednostavan, bez mnogo detalja, a tada je isticala kako joj je u njemu baš sve potama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Simic (@vladimirsimic1)

O Sandrinom emotivnom životu se i pre Andreja mnogo pričalo, pa je javnosti poznato da je bila u ljubavi sa bivšim košarkašem Markom Jarićem, koji je nekoliko godina kasnije bio u kratkom braku sa svetski poznatom manekenkom Adrijanom Limom.

Denser Gagi Đogani je svojevremeno pričao o romansi koju je, kako tvrdi, imao sa Sandrom.

– Ja sam nju angažovao na nekim mojim spotovima. Bili smo zajedno nekih par meseci… O njoj sve najbolje mislim, odvajala se od te grupe „Modlesice“… Ostavila je dobar utisak. Pametna, baš je po pitanju posla bila neko ko gazi, drago mi je što je uspela – izjavio je Gagi jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dailyluxury123

Sandra je, inače, prvi novac zaradila kao manekenka, a modelingom se dugo bavila, pa je širokoj javnosti bila poznata po lepoti. Bivši menadžer i prijatelj Sandre Meljničenko Milan Vrbić Vrba tvrdio je nedavno da se bivša modelsica nije udala zbog novca i da stvarno voli Andreja.

youtube/prinscreen

– Sandra stvarno voli Andreja, novac je nikada nije zanimao. Kada ga je upoznala, već je odlično zarađivala od modelinga i pevanja, pa joj njegovo bogatstvo nije ništa značilo. Najbitnije joj je bilo da bude srećna, a sreću je pronašla pored Andreja! Njega bi svaka žena poželela… Rođen je u radničkoj porodici, sve je stekao sam, a i Sandra je krenula od nule. Njih vezuje ogromna ljubav! Najbitnije im je da sačuvaju porodicu, sin i ćerka su im centar sveta. Sandra je baš vezana za majku i svekrvu, koje su stalno kod nje. Veliki novac je velika odgovornost. U njihovim firmama je zaposleno maltene milion ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Pizzioli (@fabriziopizzioli)

Podsetimo, ruske vlasti traže da zaplene i nacionalizuju kompaniju „Sibeco“, koja je deo metalske i rudarske imperije Meljničenka. U tužbi protiv Meljničenka, koji je invaziju na Ukrajinu opisao kao „tragičnu“, državni tužioci imaju za cilj da zaplene „Sibeco“, kompaniju koja vodi nekoliko termoelektrana u zapadnom Sibiru i proizvodi struju. Andrej je kompaniju kupio 2018. godine od Mihaila Abizova, koji je tada bio ministar u vladi, a koji je nekoliko meseci kasnije optužen za proneveru i prevaru akcionara u kompaniji, pa je on i danas u zatvoru u Rusiji. U sadašnjoj tužbi, državni tužioci tvrde da su otkrili „koruptivni dosluh“ između Meljničenka i Abizova u prodaji kompanije pre pet godina, a saslušanje je zakazano za početak septembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter