Izvor: Alo
01.08.2024 u 19:32
0

TRAŽI SE ZABRANA ULASKA U SRBIJU ZA ŽELJKA BEBEKA: Pljušte uvrede na njegov račun

Ono što je izazvalo posebnu reakciju jeste činjenica da je Bebek zakazao koncert u Beogradu za novembar ove godine

Nakon najave koncerta Željka Bebeka u administrativnom središtu Ličko-senjske županije, 4. avgusta na proslavi vojne akcije hrvatske vojske „Oluja“, probudio se gnev u javnosti.

Narod je kivan na Bebeka, a korisnici društvenih mreža zahtevaju da mu se zabrani ulazak u Srbiju.

Ono što je izazvalo posebnu reakciju jeste činjenica da je Bebek zakazao koncert u Beogradu za novembar ove godine.

 

„Ako zaista bude pevao tamo, država treba da mu zabraniti održavanje koncerta u Boegradu“, „Može da peva gde hoće ali da mu se zabrani ulazak u Srbiju!“, „Šta je pevala Jadranka Barjaktarović, Severina…Jel dozvoljen ulazak u Srbiju ? Jala i Buba… ?“, „Samo peticija za zabranu ulaska“, „Je*ao bi se za dinar“, „Otpad“, „Klosar i luzer“, bili su samo neki od brojnih komentara.+

NAŽALOST NE MOŽEMO PROTIV ODLUKA DRŽAVNIH ORGANA: Repera sa scene izveli kao najvećeg kriminalca

“Ako uplate – radiš“

Bebek je istakao da do dogovora još uvek nije došlo, te dodao bi za dovoljnu količinu novca pristao da peva.

– Pa ja ne znam još uvek. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još uvek na odmoru – rekao je pevač, a na pitanje da li će pevati ako ga pozovu, rekao je:

– Pa, ne verujem.

Na pitanje da li je promenio mišljenje ili taj nastup nije ni bio u planu, Bebek nije dao konkretan odgovor.

– Nemam ja nikakvo mišljenje. Ovo je posao koji ako uplate radiš, ako ne ništa, onda je to „Kad na vrbi rodi grožđe“. Za sad je da ne znam ništa, evo. Nije posao nikakav sklopljen, uređen, pa videćemo – rekao je pevač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter