Izvor: kurir
02.06.2024 u 07:23
0

U KRALJEVSKOJ PORODICI SAMO SKANDAL ZA SKANDALOM: U biografiji princa Harija otkriveni sočni detalji, a ovo svi zameraju Dajani

Britanska kraljevska porodica uvek je u centru pažnje, a njihova zatvorenost, kada su raznorazne glasine u pitanju, samo još više razbuktava vatru.

Ali, jedan od njih odlučio je da progovori i time digne veliku buru. U svojoj biografiji „Rezerva“, princ Hari je otkrio kako ga je, jednom prilikom, njegov brat princ Vilijam udario zbog Megan Markl.

Među redovima biografije pominje se i informacija o kojoj se godinama razglaba, a to je da kralj Čarls, navodno, nije Harijev otac. Više puta se u javnosti polemisalo o kraljevoj reakciji kada je shvatio da mu je princeza Dajana rodila riđokosog sina.

Kasnije, kada su po običaju pozirali ispred bolnice u Londonu, kralj Čarls je uhvaćen ne baš toliko srećan, kao što je bio kada se rodio Vilijam. Pored špekulacija da Hari nije njegov sin, postoji i verzija u kojoj se tvrdi da je kralj želeo ćerku, a da je Dajana do poslednjeg trenutka krila da opet nosi sina.

Naime, princeza Dajana imala je izuzetno težak porođaj koji je trajao devet sati, a Harijeva riđa kosa pominjala se, kasnije, u brojim svađama sadašnjeg kralja i pokojne princeze.

Da kralj Čarls nije bio ushićen oko rođenja drugog sina pokazuje i činjenica da je, isti dan kada su Dajana i Hari pušteni iz porodilišta, otišao da igra polo. Malo je reći da su svi brujali o njegovom ponašanju nazivajući ga bezdušnim, ali bilo je i onih koji su ga razumeli, zbog glasine da Hari nije njegov sin.

U to vreme, i Čarls i Dajana uveliko su imali afere. Kružile su priče da je Dajana zatrudnela sa tadašnjim konjičkim oficirom britanske kraljevske porodice, Džejmsom Hevitom, jedinim muškarcem za kog je Dajana priznala da je volela. Pritom, sličnost između Harija i Džejmsa je toliko velika, da su mnogi i danas uvereni da je on njegov otac.

U svojoj biografiji, Hari je, na neki način potvrdio te glasine. Prilikom posete jedne psihijatrijske ustanove u Brodmuru, kralj Čarls i princ Hari imali su susret sa pacijentom koji je tvrdio da je princ od Velsa, na šta se kralj našalio i rekao: „Ko zna, Hari, možda je i nisam tvoj otac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter