Izvor: kurir.rs
02.10.2023 u 10:39
1

Čolina ćerka slavila rođendan u Milanu! Šampanjac, torta, sve pršti od luksuza (FOTO)

Una Čolić, ćerka muzičke zvezde Zdravka Čolića, proslavila je 22. rođendan u Milanu.

Ćerka Zdravka Čolića, Una, napunila je juče, 1. oktobra, 22 godine. Pevačeva naslednica se trenutno nalazi u Italiji, gde se i otela kako bi proslavila divan dan, a na društvenim mrežama podelila je nekoliko fotografija koje svedoče u kakvom je luksuzu uživala.

Čolićeva je u Milanu pozirala u raskošnom hotelu, dok je za ovu priliku ponela provokativnu majicu, sa dubokim dekolteom koju je uparila sa tašnom luksuznog modnog brenda.

ANASTASIJA POSLALA PORUKU PRIJOVIĆKI: Posle tri pune Arene, evo šta je imala da joj kaže (FOTO)

Večerala je u restoranu gde je uživala u penušavom vinu, a pohvalila se i „luj viton“ kutijom koju je, pretpostavljamo, dobila na poklon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

– Ponosan sam na svoju malu porodicu, šmizle, dve devojčice, sada već devojke. Žena se brine više. Kada bi bilo do mene, sve bih dopustio. Ona mene kritikuje, ali to je tako. Sa druge strane, ne mogu biti previše strog, to je nekako teško, u momentima mogu malo da se uozbiljim. Uglavnom sam popustljiv – kazao je Čola nedavno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Čolina ćerka slavila rođendan u Milanu! Šampanjac, torta, sve pršti od luksuza (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter