Izvor: alo
29.07.2024 u 17:13
0

„UNIŠTAVAM SEBE ZBOG TEBE“: Ana Nikolić javno objavila šokantnu poruku

Pevačica pokazala koliko je bila očajna

Otkad je u vezi s 10 godina starijim kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, Ani Nikolić (45) cvetaju ruže na ljubavnom planu.

Iza nje je brak i razvod od 11 godina mlađeg repera Stefana Đurića Raste, javnost je ispratila i krah veze s biznismenom Rodoljubom Radulovićem, poznatijim po nadimku Miša Banana. Lično Ana je više puta otvoreno pričala da je Miša njena najveća ljubav sa kojom je bila na početku karijere, kao i da joj je materijalno pomogao kada je trebalo da snimi svoj album prvenac. On joj je tada, navodno, dao 100.000 evra.

ananikolicofficial
instagram screenshot

 

Da li zbog prethodnih ljubavi ili iz drugih razloga, tek Ana veoma često na društvenim mrežama objavljuje citate, kojima, kako komentarišu njeni fanovi, želi da pokaže koliko je bila ranjena zbog ljubavi.

– Možda ti oprostim za sve što si mi uradio, ali za jedno ti neću oprostiti – to što su me moji najpreči gledali kako se kidam i uništavam sebe zbog tebe koji nisi spreman da budeš muškarac – napisala je Ana, potom dodala:

– Pitaju me kada je kraj… Kraj je onda kad nemaš potrebu da mu napišeš poruku – ni jednu. Ni lepu, ni sumanutu, ni uvredljivu, ni sumanutu, ni izvinjavajuću, ni histerično žensku, ni patetičnu… Nema potrebu ni da ga očaraš, a ni razočaraš. Tada je kraj.

PRIJA NAPRAVILA KOLAPS U BUDVI: U publici veliki broj poznatih, a ovu pevačicu sa dečkom niko nije očekivao

Pevačica Ana Nikolić, poznata po brojnim skandalima u poslednjih nekoliko godina, ponovo je šokirala javnost.

Ana je na svom Instagram profilu podelila video koji je izazvao burne reakcije među korisnicima društvenih mreža.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter