Izvor: KURIR
20.06.2024 u 10:36
0

„VENČALI SMO SE U 5 SATI, A U 2:30 SAM SE PORODILA“ Zorica Brunclik progovorila o PONOVNOJ UDAJI za Kemiša: Otkrila datum svadbe!

Pevačica Zorica Brunclik još jednom je pokazala koliki je profesionalac.

Estradna umetnica je uoči svog nastupa u Beogradu, prvog posle uspešnog koncerta na Tašu, progovorila za Kurir o ponovnoj udaji za svog supruga.

Zorica Brunclik je jedna od najtiražnijih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije, pa nam je otkrila da li postoji neka koleginica koja može da je skine sa „trona“.

– Mislim da ne može, zato što je sada Jutjub uzeo primat – rekla je muzička zvezda, vlasnica hitova koji se i nakon nekoliko decenija slušaju podjednako kao i onda kada su izašli.

Zorica i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš četiri decenije su u srećnom braku, a pevačica je sada otkrila da planiraju da naprave veliku proslavu tim povodom.

KARLEUŠA OTVORILA DUŠU I PROGOVORILA O SVOM NAJVEĆEM BOLU: Karli o muškarcima, porodici, kolegama, Ceci, Zvezdama Granda…

 

– Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Sada postoji dozvola za obnavljanje zaveta, pa cemo Miroljub i ja sledeće godine, verovatno za moj rodjendan napraviti gala slavlje – otkriva pevačica koja nam priznaje da prati aktuelno svetsko prvenstvo u fudbalu i da zaista do kraja utakmice ostaje prikovana kraj malih ekrana.

– Ja odgledam utakmicu, muški ukućani ne prate toliko pažljivo igru kao ja. Pružam podrsku Srbiji – dodaje Brunclik, kojoj se prilikom razgovora sa novinarima pridružio zet, pevač Miloš Vujanović, a kako su izgledali, kao i ostatak intervjua možete pogledati u videu iznad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter