Izvor: Kurir
22.09.2021 u 17:33
0

Aleksandra Tomić o saradnji sa Andrijom Miloševićem: Tomićeva kaže da nije baš toliko slobodnog duha

Aleksandra Tomić glumila je maćehu svom vereniku Andriji Miloševiću u hit seriji . Ona je odigrala Mariju, devojku Andrijinog oca, čiji lik je tumačio čuveni Boda Ninković.

– Andrija i ja smo sarađivali i pre sitkoma ove serije. Radili smo zajedno u serijama „Pevaj, brate“ i „Majstori, maj stori“. On je divan kolega koji je uvek spreman da daje savete. Super smo funkcionisali na se tu i dobro se provodili. Takođe, i Andrija i Anđelka Prpić su bili divan tandem – kaže ona. Aleksandra čak ima scenu u kojoj puši marihuanu ležeći na kauču pred zgranutim Andrijom.

PROČITAJTE JOŠ: „SREĆAN ROĐENDAN LJUBAVI“: Prijovićka slavi 26. rođendan, a evo KO joj je među prvima čestitao! (FOTO)

Tomićeva kaže da nije baš toliko slobodnog duha kao Marija.

– Skroz je suprotna od mene privatno i zato mi je taj lik bio izazovan. Drago mi je što se pojavljujem u seriji koja je za kratko vreme postala izuzetno gledana – kaže Aleksandra i otkriva da pred dečkom Andrijom nema tremu.

– Ne, mi smo dobar tim i dopunjujemo se. Serija „Andrija i Anđelka“ brzo je postala hit u celom regionu. Njihovi skečevi uveseljavaju ljude, a mnogi ih šeruju na društvenim mrežama. Jedna od najgledanijih scena je ona u kojoj je simpatični par „parlao“ slovenački. Glavne uloge tumače Andrija Milošević i Anđelka Prpić, koji su tokom snimanja po 12 sati dnevno provodili zajedno na setu. Osim što odlično funkcionišu kao kolege, postali su i dobri prijatelji.

– Anđelka je divna, šarmantna osoba, ali ono čime me je stvarno iznenadila jesu njena velika profesionalnost i talenat. Partner sa kojim igrate je uvek bitan, a posebno u humorističkom sitkomu. Serija je postigla uspeh jer se nas dvoje razumemo i u kadru i van njega. Sjajni smo prijatelji, a odlično funkcionišemo i kao glumački par – kazao je Milošević o koleginici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter