Izvor: blic.zena
23.09.2024 u 10:59
0

ANA IVANOVIĆ U GLAM HALJINI: Sinoć je u Berlinu raspametila modni krem Evrope (FOTO)

Ana Ivanović obožava modu, a u svečanim prilikama je uvek besprekorno doterana. Proslavljena teniserka rado bira elegantne i moderne komade, koji nikada nisu preterani ili prenaglašeni, a ipak ostavljaju snažan utisak.

Tako je bilo i sinoć na poslavi 45 godina nemačkog izdanja magazina „Vogue“ u Berlinu – Ana Ivanović je blistala kao nikada ranije!

Lepa Srpkinja na ovaj gala događaj stigla je u izdanju koje oduzima dah i koje je istaklo njenu vitku, manekensku figuru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana je izabrala kreaciju luksuznog brenda Magda Butrym, a reč je o pripijenoj, dugačkoj toaleti od srebrnog štrasa, koju krasi velika, trodimenzionalna ruža tik ispod vrata, čineći je još efektnijom i dajući joj romantičan pečat.

Haljina ima i delimično otvorena leđa, sa ukrštenim trakama, a moramo priznati da dugo nismo videli da slavnoj brineti neki komad ovako dobro stoji!

Sve je zaokružila lepim detaljima – skupocenim ručnim satom i dijamantskim naušnicama, te šik cluth torbicom u pink boji koja je bila savršen kontrast haljini i ženstvenim, glamuroznim „Pepeljuga“ cipelama. Ovo je vrlo popularan model svečanih cipela, a podrazumeva modele sa ukrasnom šnalom od cirkona. Ana je izabrala one od belog satena i zaista su se sjajno uklopile u čitavu kombinaciju.

Na proslavi je, očekivano, bila prisutna i Ana Vintur, glavna urednica magazina „Vogue“, pa su se dve Ane zajedno fotografisale i kratko proćaskale. Vinturova je izgledala vrlo prefinjeno i u skladu sa svojim prepoznatljivim stilom; nosila je kvalitetnu, elegantnu haljinu od samaragdnozelene svile sa puf rukavima

Dopada li vam se izdanje naše Ane Ivanović?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter